Facebook Pixel Έκαναν σεξ πάνω σε κινούμενη μοτοσικλέτα (BINTEO)
Life
| 2017-03-06 23:11:00

Έκαναν σεξ πάνω σε κινούμενη μοτοσικλέτα (BINTEO)

Έκαναν σεξ πάνω σε κινούμενη μοτοσικλέτα (BINTEO)

Ένα ζευγάρι προφανώς δε μπόρεσε να συγκρατήσει τις ορμές του μέχρι το σπίτι και έτσι εκμεταλλεύτηκε «δημιουργικά» τη διαδρομή της επιστροφής.

Το ζευγάρι στην Παραγουάη λοιπόν, δε δίστασε λοιπόν να έρθει σε ερωτική επαφή πάνω στη μοτοσικλέτα την ώρα μάλιστα που ήταν εν κινήσει, αδιαφορώντας όχι μόνο για τα βλέμματα των υπολοίπων οδηγών, αλλά και για την επικινδυνότητα του εγχειρήματος.

Φυσικά πρώτα επέλεξαν την κατάλληλη στάση, την οποία όπως θα δείτε και στα παρακάτω πλάνα κατέγραψε κάποιος έκπληκτος επιβάτης διερχόμενου αυτοκινήτου. Ο άντρας βρίσκονταν στην κανονική θέση του αναβάτη και η γυναίκα σχεδόν ξαπλωμένη μπροστά του είχε τυλίξει τα πόδια της γύρω του.

Η τοπική αστυνομία δήλωσε ότι ερευνά το περιστατικό, ώστε να επιβάλει στο θερμόαιμο ζευγάρι κυρώσεις. Το πρόστιμο που εκτιμάται ότι θα πληρώσουν είναι περίπου 500 ευρώ, ενώ αν αποδειχτεί ότι ο οδηγός βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ ενδέχεται να αντιμετωπίσει και την ποινή της φυλάκισης. Παρεμπιπτόντως δε φορούσαν ούτε κράνη, ενώ αν είχαν λάβει άλλου είδους μέτρα προστασίας αυτό δεν είναι ορατό…



Πηγή: koolnews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags