Facebook Pixel Δήλωση Βενγκέρ για το μέλλον του – Θα φύγει από την Άρσεναλ;
| 2017-03-09 17:55:00

Δήλωση Βενγκέρ για το μέλλον του – Θα φύγει από την Άρσεναλ;

Δήλωση Βενγκέρ για το μέλλον του – Θα φύγει από την Άρσεναλ;

Μετά τις διαμαρτυρίες των φιλάθλων και τα πολλά δημοσιεύματα για το μέλλον του, ο Αλσατός κόουτς αποφάσισε για πρώτη φορά να μιλήσει δημόσια για το θέμα.

Ο Αρσέν Βενγκέρ στην συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα της Άρσεναλ με την Λίνκολν, δήλωσε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το αν θα παραμείνει ή όχι στους «κανονιέρηδες».

Σε ερώτηση για τον αν οι αντιδράσεις του κόσμου τον επηρεάζουν δήλωσε: «Βεβαίως και με απασχολούν οι αντιδράσεις. Έχω δουλέψει 20 χρόνια εδώ για να κάνω χαρούμενο τον κόσμο της ομάδας και όπως έχω πει δεκάδες φορές πρέπει να ακούμε όλες τις απόψεις. Ακόμα όμως δεν έχω πάρει την τελική μου απόφαση».

Μάλιστα δημοσιεύματα της Mirror αναφέρουν πως ο Chips Keswick, ιθύνων της Άρσεναλ είπε: «Είμαστε σε πλήρη επαγρύπνηση για τα δρώμενα της ομάδας και αντιλαμβανόμαστε τις ενστάσεις του κόσμου, όμως θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε με γνώμονα το καλό της Άρσεναλ. Ο Αρσέν έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν και όλες οι αποφάσεις θα είναι από κοινού και θα παρθούν τη σωστή στιγμή με τον σωστό τρόπο».

Ακόμη εν όψει του αγώνα με τη Λίνκολν ο Βενγκέρ δήλωσε: «Oι παίκτες μας έχουν θέμα ψυχολογίας ενώ αρκετοί από αυτούς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού. Όταν η ομάδα προέρχεται από έναν τόσο βαρύ αποκλεισμό πρέπει να αποδώσει καλά στο επόμενο παιχνίδι. Για αυτό και ο αγώνας με τη Λίνκολν είναι πολύ σημαντικός για εμάς και την ψυχολογία μας».

Τέλος, σχολίασε και την μυθική πρόκριση της Μπαρτσελόνα λέγοντας: «Χθες το βράδυ φάνηκε η σημαντικότητα δύο παραγόντων. Της διαιτησίας και της απόδοσης των μεγάλων παικτών. Η Μπαρτσελόνα τα είχε και τα δύο και κατάφερε κάτι απίστευτο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags