Facebook Pixel Το Audi Sport R8 Coupe θα βγει σε περιορισμένα κομμάτια
Άλλα Σπορ
| 2017-04-15 11:15:00

Το Audi Sport R8 Coupe θα βγει σε περιορισμένα κομμάτια

Το Audi Sport R8 Coupe θα βγει σε περιορισμένα κομμάτια

Ασημί, κόκκινο και μαύρο είναι τα χρώματα της Audi Sport, αλλά και της νέας ειδικής έκδοσης του R8 Coupe.

Το σούπερ σπορ αυτοκίνητο θα κατασκευαστεί σε περιορισμένα κομμάτια και μπορεί να παραγγελθεί από τον ερχόμενο Μάιο και μέχρι να "κλείσουν" τα κομμάτια.

Το Audi R8 αναμένεται να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος για την γερμανική μάρκα. Το μοντέλο έχει στο DNA του όλες τις καταβολές της εταιρείας. Ωστόσο το Audi Sport R8 φέρνει πιο κοντά τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στην γραμμή παραγωγής.

Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να διαλέξει το χρώμα που επιθυμεί, αλλά και τους εξωτερικούς καθρέπτες. Η έκδοση εξοπλίζεται με ζάντες 20 ιντσών από σφυρήλατο αλουμίνιο, με τα μπροστινά ελαστικά να είναι διαστάσεων 245/30 και τα πίσω ελαστικά 305/30.

Το εσωτερικό μπορεί να ικανοποιήσει ακόμη και τον πιο δύσκολο πελάτη. Τα σπορ καθίσματα φέρουν δέρμα Nappa, με ένα συνδυασμό χρωμάτων από μαύρο και κόκκινο. Οι πλάτες των καθισμάτων έχουν ανάγλυφο το έμβλημα R8.

Η δύναμη του μοντέλου είναι ένας V10 κινητήρας που αποδίδει 540 ίππους, αλλά υπάρχει και έκδοση με 610 ίππους. Στη Γερμανία η τιμή κτήσης του μοντέλου με τους 540 ίππους θα ξεκινάει από τα 181.900 ευρώ και με τους 610 ίππους από 205.800 ευρώ. Οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν στα τέλη του καλοκαιριού του 2017.

Πηγή: Praktoreio-sport

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags