Facebook Pixel Αυτόν τον προπονητή "στέλνει" στον Ολυμπιακό ο ...Αμπιντάλ - Το Νο2 και η τρελή "πόρτα" από Λεμονή!
| 2017-05-11 21:25:00

Αυτόν τον προπονητή "στέλνει" στον Ολυμπιακό ο ...Αμπιντάλ - Το Νο2 και η τρελή "πόρτα" από Λεμονή!

Αυτόν τον προπονητή "στέλνει" στον Ολυμπιακό ο ...Αμπιντάλ - Το Νο2 και η τρελή "πόρτα" από Λεμονή!

Ποια ήταν η «παρέμβαση» του Γάλλου που άλλαξε τα δεδομένα στο Λιμάνι, τι συμβαίνει με τον Βαλβέρδε και ποιος είναι ο κόουτς που κέρδισε πόντους για τον ερυθρόλευκο πάγκο.

Καθοριστική είναι η τρέχουσα εβδομάδα για το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό, με όλα τα δεδομένα όμως να δείχνουν ότι έχουν μειωθεί αισθητά οι πιθανότητες παραμονής του Τάκη Λεμονή στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Από την Πλατεία Αλεξάνδρας είναι κάτι παραπάνω από εμφανές πως κινούνται για «δυνατό» όνομα ξένου προπονητή, εκτιμώντας και τις προτροπές, καθώς και το... συνοικέσιο από παλιούς γνώριμους και φίλους!

Για την περίπτωση του Ρεμί Γκαρντ, όλα δείχνουν ότι το «φλερτ» έχει αναθερμανθεί, έπειτα και από τα πολύ καλά λόγια που είπε στη διοίκηση για τον έμπειρο τεχνικό ο Ερίκ Αμπιντάλ! Ο παλαίμαχος Γάλλος ποδοσφαιριστής είχε συνεργαστεί στη Λιόν με τον Γκαρντ και μόνο ευχάριστα πράγματα έχει να θυμάται από εκείνα τα χρόνια, κάτι που μετέφερε με θέρμη στη διοίκηση του ερυθρόλευκου συλλόγου.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, ο Γκαρντ θα είχε υπογράψει ήδη στον Ολυμπιακό αν δεν είχε ειδοποιηθεί από κάποια αγγλική ομάδα της Πρέμιερσιπ να περιμένει λίγες μέρες ακόμα ώστε να ξεκαθαρίσει αν θα του υποβάλει πρόταση συνεργασίας ή όχι, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται ωστόσο. Είναι γνωστό και δεδομένο άλλωστε, ότι προτεραιότητα για τον Γκαρντ είναι να δουλέψει ξανά στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, γι’ αυτό και λέγεται ότι ζήτησε μια διορία περίπου 10 ημερών ακόμα, ώστε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, αν και δεν αποκλείεται όλο αυτο να είναι ένα επικοινωνιακό παιχνίδια από πλευράς Ολυμπιακού, όπως σας ενημερώσαμε σε άλλο ρεπορτάζ. όπως σας ενημερώσαμε σε άλλο ρεπορτάζ.

Πολύ ψηλά στην ερυθρόλευκη λίστα όμως, βρίσκεται και ο Φραν Εσκριμπά, καθώς έχει μιλήσει με πολύ καλά λόγια για εκείνον ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Οσο για τον ίδιο τον «Τσινγκούρι», γράφτηκε ήδη από χθες από το δημοσιογράφο που πρώτος θέλησε να μιλήσει για «φλερτ» του Βάσκου με τον Ολυμπιακό, πως επρόκειτο για λάθος δικό του η μετάδοση της συγκεκριμένης πληροφορίας και πως στην πραγματικότητα, ο Ολυμπιακός από την Ισπανία θέλει τον Εσκριμπά!

Τέλος, όσον αφορά τον Τάκη Λεμονή, οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ήδη ενημερωθεί ότι είναι σχεδόν απίθανο να παραμείνει στον ερυθρόλευκο πάγκο. Όμως, του ζητήθηκε να μείνει και να συνεισφέρει στην ομάδα από κάποιο άλλο πόστο, με τον έμπειρο τεχνικό να δείχνει αρχικά απρόθυμος σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Σύμφωνα με όσα διαρρέονται, ο Λεμονής δεν θέλει να ασχοληθεί με παραγοντική θέση στο ποδόσφαιρο και θεωρεί ότι το μόνο πόστο που το ταιριάζει είναι αυτό του προπονητή. Ετσι, προς το παρόν, φαίνεται πολύ δύσκολο να παραμείνει στην ομάδα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags