Facebook Pixel Τρομερή δήλωση Μανωλόπουλου για …φρύδια των παικτών της ΑΕΚ!
| 2017-05-14 19:45:00

Τρομερή δήλωση Μανωλόπουλου για …φρύδια των παικτών της ΑΕΚ!

Τρομερή δήλωση Μανωλόπουλου για …φρύδια των παικτών της ΑΕΚ!

Φοβερές δηλώσεις από τον κόουτς της ΑΕΚ, ο οποίος παρότι... τρελάθηκε με τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, δεν ξέχασε που βρίσκεται η σειρά!

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο κόουτς της «Ένωσης» δήλωσε: «Καταρχάς να ξεκινήσω με ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε. Μας βοήθησε πάρα πολύ, μας έδωσε ενέργεια κι αυτοπεποίθηση. Χωρίς τον κόσμο, δεν θα κερδίζαμε. Για το παιχνίδι δεν έχω να πω πολλά. Θεωρώ πως και στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν άψογοι τακτικά. Έχει διαφορά όμως το πώς τα κάναμε σήμερα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Βγάλαμε απίστευτη ενέργεια, απίστευτο πάθος και καρδιά. Είχαμε και... φρύδια. Αν χάναμε αυτό το παιχνίδι, θα ήθελα να βρω κουράγιο για να πω συγχαρητήρια στις δύο ομάδες. Ευτυχώς κερδίσαμε κι ευχαριστώ τους παίκτες μου. Πανηγυρίσαμε σαν να έχουμε πάρει το πρώταθλημα.

Δεν κερδίσαμε κάποιον τίτλο. Είμαστε η ΑΕΚ και πρέπει να νικάμε σε όλα τα παιχνίδια. Δεν είμαστε καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό, αλλά είχαμε μεγάλη πίεση να πάρουμε μία τέτοια νίκη. Την γυροφέρναμε εδώ και τρία χρόνια. Είχαμε πολύ άγχος κι αυτό φάνηκε από τα ποσοστά μας. Έχουμε καταπληκτικούς σουτέρ, βγάλαμε σουτ, αλλά δεν μπήκαν. Στα αποδυτήρια, τους είπα ότι δεν με νοιάζει και ότι απλά θέλω να δω καρδιά».

Για το αν η ομάδα του μπορεί να διαχειριστεί τον ενθουσιασμό: «Μόνο με αυτό ασχολήθηκα στα αποδυτήρια. Είπα στα παιδιά ότι θέλω να χαρούν. Ωστόσο, από αύριο έχουμε προπόνηση γιατί την Πέμπτη έχουμε ματς και θέλουμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας. Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί».

Για το στοιχείο που άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο: «Το πάθος, η καρδιά και τα guts που απαιτούνταν. Ο, τι τους είπα, το έκαναν και αυτό είναι το σημαντικό. Τους αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια».

Για το αν θα άλλαζε κάποια από τις οδηγίες του στο τελευταίο λεπτό: «Δεν νομίζω. Όχι. Θα ήθελα να βάλω τον Ελονού για να παίξουμε αλλαγές. Στις επιθέσεις, στοχεύσαμε να παίξουμε pick n' roll. Στην άμυνα, κάναμε κάποια λάθη, αλλά σε τέτοιο ματς όλα δικαιολογούνται. Όταν βλέπεις παίκτες να βουτάνε στο παρκέ όπως βουτήξαν, αυτό τα λέει όλα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags