Facebook Pixel Έριξε... βόμβα το μεγάλο αστέρι της Λίβερπουλ - "Συναγερμός" για Κλοπ!
| 2017-05-15 18:31:00

Έριξε... βόμβα το μεγάλο αστέρι της Λίβερπουλ - "Συναγερμός" για Κλοπ!

Έριξε... βόμβα το μεγάλο αστέρι της Λίβερπουλ - "Συναγερμός" για Κλοπ!

Ένας από τους κορυφαίους παίκτες των "κόκκινων" σόκαρε με τις δηλώσεις του για το ενδεχόμενο μεταγραφής του σε τεράστιο σύλλογο που επιθυμεί σφόδρα την απόκτησή του!

Εδώ και καιρό είναι γνωστό ότι η Μπαρτσελόνα επιθυμεί την απόκτηση του Φιλίπε Κοουτίνιο, ο οποίος κάνει τρομερά πράγματα και φέτος με τη φανέλα της Λίβερπουλ. 

Ο ίδιος ο παίκτης, μάλιστα, δεν έκρυψε ότι είναι κολακευμένος από το ενδιαφέρον των Καταλανών σε δηλώσεις του που αποκάλυψε το βραζιλιάνικο ESPN και επιβεβαίωσε η Marca και τόνισε πως σε περίπτωση που έρθει πρόταση, θα αφήσει τον μάνατζέρ του να χειριστεί την υπόθεση.

Συνεπώς, δεν απέκλεισε σε καμία περίπτωση το ενδεχόμενο να μετακομίσει στη Βαρκελώνη, προκαλώντας έτσι... πανικό στους φίλους της Λίβερπουλ!

Αναλυτικά, η δήλωσή του:

«Είμαι χαρούμενος, που ένας σπουδαίος σύλλογος, σαν την Μπαρτσελόνα, ενδιαφέρεται για εμένα. Είναι σπουδαίο. Η Μπαρτσελόνα είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει έρθει κάτι σε μένα. Αν έρθει, θα το χειριστεί ο μάνατζέρ μου. Εγώ, το μόνο που έχω να κάνω, είναι να είμαι συγκεντρωμένος στο γήπεδο».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags