Facebook Pixel Απρόσμενη εξέλιξη με τον πιο σταθερό άσο του ΠΑΟ – Γιατί φεύγει, πού πάει - Ποιος θα είναι ο διάδοχός του
| 2017-05-26 11:00:00

Απρόσμενη εξέλιξη με τον πιο σταθερό άσο του ΠΑΟ – Γιατί φεύγει, πού πάει - Ποιος θα είναι ο διάδοχός του

Απρόσμενη εξέλιξη με τον πιο σταθερό άσο του ΠΑΟ – Γιατί φεύγει, πού πάει - Ποιος θα είναι ο διάδοχός του

Κανένας δεν το περίμενε για τον «πιστό στρατιώτη» του Τριφυλλιού ότι θα έφτανε η στιγμή να τελειώσει τόσο άδοξα από την ομάδα. Τι συνέβη και μαζεύει τα πράγματά του; Διάβασε...

Μπορεί να είναι ένας από τους πιο σταθερούς παίκτες του Παναθηναϊκού από την περυσινή σεζόν, ωστόσο οι «πράσινοι» φαίνεται πώς δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα ...πάντα για να τον κρατήσουν.

Απεναντίας, όπως σας έχουμε ενημερώσει και σε άλλα ρεπορτάζ, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αφήσουν τον παίκτη να αποχωρήσει, προφανώς γιατί δεν μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις του, ενώ είναι γεγονός πως και ο ίδιος δεν «τρελαίνεται» να παραμείνει στην ομάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα με τις υπάρχουσες συνθήκες.

Ο λόγος για τον «ογκόλιθο» Ροντρίγκο Μολέντο που στο τελευταίο ντέρμπι με την ΑΕΚ έπαιξε ακόμα και με …σπασμένη μύτη για μερικά λεπτά, δείχνοντας μεγάλη αυταπάρνηση, παρόλο που ήδη παρουσιάζεται να μιλάει με άλλες ομάδες για το μέλλον του.

Όπως γράφτηκε, άλλωστε, η Ιντερνασιονάλ είναι μία ομάδα που ενδιαφέρεται για τον παίκτη, φαίνεται να έχει κάνει μια προεργασία με την πλευρά του, ωστόσο, όπως είναι σε θέση να γνωρίσει ο SportDog, ο Παναθηναϊκός δεν έχει δεχτεί καμία επίσημη κρούση από τον βραζιλιάνικο σύλλογο.

Όπως και να έχει, πάντως, αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο Ροντρίγκο Μολέντο είναι «φευγάτος», κάτι που πολύ δύσκολα μπορεί να ανατραπεί με τα δεδομένα που υπάρχουν και από τη στιγμή που δεν υπάρχει διάθεση, κυρίως από την πλευρά του παίκτη, να βρεθεί η «χρυσή τομή».

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά το όνομα του Δημήτρη Κολοβέτσιου που ακούστηκε σήμερα ως υποψήφιου αντικαταστάτη του Βραζιλιάνου αμυντικού, δε φαίνεται να έχει βάση, μιας και οι «πράσινοι» κοιτάζουν άλλες περιπτώσεις για το κέντρο της άμυνας.

Συγκεκριμένα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναζητά έναν αμυντικό πιο «ψημένο», με περισσότερες παραστάσεις που θα μπορεί να ηγηθεί της οπισθοφυλακής. Γι’ αυτό, άλλωστε, όπως σας έχουμε γράψει, ακόμα και η περίπτωση του Γιαγιά Μπανανά, θεωρείται, αν προχωρήσει τελικά, μία καλή εναλλακτική για τους «πράσινους» και όχι βασική επιλογή για την 11άδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ήταν στο Λιμάνι και τώρα μιλάει με Παναθηναϊκό - Καυτό παρασκήνιο για τον "πύργο"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags