Facebook Pixel "Μια φορά είδα τον Παπαθανασάκη κι αυτήν τυχαία στον δρόμο..."
| 2017-06-15 14:39:00

"Μια φορά είδα τον Παπαθανασάκη κι αυτήν τυχαία στον δρόμο..."

"Μια φορά είδα τον Παπαθανασάκη κι αυτήν τυχαία στον δρόμο..."

Ο Αλέξανδρος Κούρος μίλησε στο Metropolis 95.5 για την αποχώρησή του από τον Ηρακλή και όλα όσα έζησε φέτος στην πολύπαθη ομάδα, στην οποία χάρισε 45.000 ευρώ...

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τους λόγους που αποχαιρετά τον Ηρακλή:
«Τέλειωσε η υπομονή μου. Δεν ήταν ότι μου είπαν κάτι και δεν το δέχθηκα. Απλά δεν μου είπαν τίποτα. Πήρα μόνο το 10% του συμβολαίου μου. Μου χρωστούν 45 χιλιάδες ευρώ. Μου χρωστούσαν δηλαδή, αλλά τώρα τα χάρισα».

Για τον άνθρωπο με τον οποίο μίλησε πριν αποχωρήσει: «Μίλησα με την κυρία Ευγενία στα γραφεία, η οποία, από ότι κατάλαβα, μιλούσε με κάποιον ανώτερό της, μάλλον τον κ. Καγιούλη. Εγώ δεν μίλησα μαζί του. Πρέπει να είχε επικοινωνία ο εκπρόσωπός μου».

Για το αν μίλησε με τον Παπαθανασάκη: «Με τον Παπαθανασάκη δεν έχω μιλήσει ποτέ. Τον είχα δει μια φορά τυχαία στον δρόμο κάποια στιγμή στην Αθήνα. Δεν μιλήσαμε καθόλου».

Για το αν έχουν πληρωθεί οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή: «Μετά τον Ιανουάριο που πήραμε κάποια χρήματα μερικοί, δεν πρέπει να πήρε άλλος χρήματα. Τώρα περιμένουν τις εξελίξεις και το αν η ομάδα θα παραμείνει στη Super League. Και να μείνει, όμως, αν δεν βρεθεί κάποιος να δώσει στα παιδιά τα χρήματα που τους οφείλονται για να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο, δε νομίζω να παραμείνουν στην ομάδα. Είναι σκασμένοι».

Για το πού πήγαν τα χρήματα από τα έσοδα της ΠΑΕ, αφού όλοι είναι απλήρωτοι: «Αν το ήξερα θα μπορούσα να σας απαντήσω. Το μόνο που μπορεί να πάει το μυαλό μου είναι σε παλιότερες οφειλές σε παίκτες και υπαλλήλους».

Για το μέλλον του Ηρακλή: «Δεν ξέρω. Ακούγονται πως μπορεί να φτιάξουν τα πράγματα, αλλά αν δεν το δούμε στην πράξη ό,τι και να πούμε...».

Για το δικό του μέλλον: «Είμαι σε συζητήσεις με ομάδα της Super League. Θα κοιτάξω το καλύτερο για εμένα».

Για την αποχώρησή του από τον Ηρακλή: «Δεν μου αρέσει που φεύγω έτσι, όμως, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Αν υπήρχε υγεία, θα ήθελα να μείνω και για χρόνια. Όμως, δεν είναι κατάλληλες οι συνθήκες. Όχι μόνο για τους παίκτες, για όλους».

Για το γεγονός ότι χάρισε 45 χιλιάδες ευρώ στην ΠΑΕ Ηρακλής: «Δεν μου περισσεύουν. Έτσι το σκέφτηκα. Από τον Ηρακλή βοηθήθηκα και ήθελα να το ξεπληρώσω. Έζησα έντονες στιγμές που δύσκολα πιστεύω ότι θα τις ξαναζήσω αλλού».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags