05/07/17 - 23:01

Η αποκάλυψη Ντομίνγκες για το μέλλον του: "Δεν με θέλει ο προπονητής..."

Ο Αργεντινός πρώην παίκτης του Ολυμπιακού προέβη σε δηλώσεις σχετικά με τη συνέχεια της καριέρας του, ενώ έκανε ειδική μνεία σε συγκεκριμένο προπονητή!

Η αποκάλυψη Ντομίνγκες για το μέλλον του: "Δεν με θέλει ο προπονητής..."
14.890views 0shares

Στην αποκάλυψη ότι θέλει να επιστρέψει στην αγαπημένη του Ρίβερ Πλέιτ και τα έχει βρει με τη διοίκηση, ωστόσο ο προπονητής των "εκατομμυριούχων", Μαρσέλο Γκαγιάρδο, δεν τον θέλει στην ομάδα.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στο ESPN:

"Πάντα υπάρχει η επιθυμία να επιστρέψω στη Ρίβερ και πιστεύω πως αυτή είναι η σωστή στιγμή. Η διοίκηση με θέλει και εγώ επίσης. Αλλά, ο Γκαγιάρδο δεν θέλει.

Έχω μία νορμάλ σχέση με τον προπονητή. Μιλήσαμε τις προάλλες και ο ένας χαιρέτησε τον άλλον, αλλά από τότε που έμεινα ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και δεν έχω ομάδα, ο Γκαγιάρδο δεν έδειξε κάποια πρόθεση ότι με θέλει. Από την άλλη, θέλω ο κόσμος να μάθει από μένα γιατί δεν είμαι στη Ρίβερ: Επειδή δεν το θέλει ο προπονητής. Και αυτό δεν είναι παράπονο, ούτε τίποτε άλλο. Καταλαβαίνω και σέβομαι την απόφαση. Ο Γκαγιάρδο ως προπονητής έχει το δικαίωμα να αποφασίζει ποιον θέλει και ποιον όχι στην ομάδα".

Τέλος, για το αν θα πήγαινε σε άλλη ομάδα της Αργεντινής: "Θα μου ήταν πολύ δύσκολο να παίξω κόντρα στη Ρίβερ και δεν θα έπαιζα καλά. Δεν θα ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο".


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ