Facebook Pixel Η αποκάλυψη Τιλί: Σε χρόνο... ρεκόρ αποφάσισε για Ολυμπιακό! (BINTEO)
| 2017-07-10 16:42:00

Η αποκάλυψη Τιλί: Σε χρόνο... ρεκόρ αποφάσισε για Ολυμπιακό! (BINTEO)

Η αποκάλυψη Τιλί: Σε χρόνο... ρεκόρ αποφάσισε για Ολυμπιακό! (BINTEO)

Ο Κιμ Τιλί βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού και στις πρώτες δηλώσεις του, κατά την παρουσία του στο ΣΕΦ, δήλωσε ενθουσιασμένος με τη νέα προοπτική στην καριέρα του, ενώ αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη.

Αρχικά, ο Γάλλος άσος είπε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Έφτασα το πρωί και επισκέφτηκα τα αποδυτήρια, το γυμναστήριο. Όλα αυτά έφεραν συναισθήματα σε μένα, γιατί είναι ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στην Ευρώπη, αν όχι το μεγαλύτερο και είναι τιμή που βρίσκομαι εδώ».

Για το χρονικό των διαπραγματεύσεων με τον Ολυμπιακό: «Από τη στιγμή που έλαβα την πρόταση, ως τη στιγμή που την αποδέχτηκα πέρασαν δύο μέρες. Ήταν εξαιρετική η πρόταση και με έκανε να αποφασίσω πολύ γρήγορα».

Για τις συζητήσεις που είχε με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τον Βασίλη Σπανούλη: «Είχα μια πολύ καλή συζήτηση με τον κόουτς Σφαιρόπουλο και στη συνέχεια με τον Βασίλη Σπανούλη. Μιλήσαμε για πολύ ώρα και μου είπε να έρθω στην ομάδα. Μετά απ' αυτά πήρα την απόφασή μου και μίλησα με τον ατζέντη μου»

Για τη συνύπαρξη με τον Γιώργο Πρίντεζη: «Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη τα τελευταία 10 τουλάχιστον χρόνια. Είναι πολύ έμπειρος και είμαι ενθουσιασμένος που θα μάθω από αυτόν και θα παίζω μαζί του».

Για τους στόχους που έχει: «Οι στόχοι μου είναι να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Euroleague. Να φτάσουμε ως το Final Four και να κερδίσουμε την Euroleague. Αυτοί είναι οι στόχοι της ομάδας και θέλω να την βοηθήσω να τους πετύχει».

Για το αν ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη πρόκλησή του: «Κάθε χρονιά έχω και ένα νέο συμβόλαιο σε καλύτερη ομάδα. Τώρα βρίσκομαι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και αυτό μου δίνει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση για να πετύχουμε τους στόχους μας».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags