Facebook Pixel Συνάντηση Αλαφούζου - οργανωμένων: Αποκάλυψη για την ΠΑΕ και την σχέση με Βαρδινογιάννη!
| 2017-07-28 22:21:00

Συνάντηση Αλαφούζου - οργανωμένων: Αποκάλυψη για την ΠΑΕ και την σχέση με Βαρδινογιάννη!

Συνάντηση Αλαφούζου - οργανωμένων: Αποκάλυψη για την ΠΑΕ και την σχέση με Βαρδινογιάννη!

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε συνάντηση με τους οργανωμένους οπαδούς του "τριφυλλιού" και τους απάντησε σε όλα τα καίρια θέματα της πράσινης επικαιρότητας.

Μετά από ένα διάστημα που ο Γιάννης Αλαφούζος είχε... χαθεί από τα κοινά του Παναθηναϊκού, έκανε συνάντηση με τους οργανωμένους της ομάδας, οι οποίοι την ζητούσαν πολύ καιρό.

Τα θέματα που συζήτησαν οι δύο πλευρές είχαν να κάνουν με την πώληση του Μάρκους Μπεργκ, την φυγή του Νίκου Λυμπερόπουλου, τα χρήματα που είναι διατεθειμένος να βάλει στην ομάδα, τις μεταγραφές, τον επενδυτή που ψάχνει για την ομάδα, τα deals με Μαρινάκη-Βαρδινογιάννη, τα έργα στη Λεωφόρο, καθώς και τα χρήματα που πρέπει να δώσει η ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη.

Από την πλευρά του ο Αλαφούζος τους είπε μεταξύ άλλων πως όντως ψάχνει να παραχωρήσει την ΠΑΕ αλλά αυτό δεν είναι κάτι εύκολο, παρότι - όπως είπε - το χρέος έχει μειωθεί από τη στιγμή που ανέλαβε.

Επίσης, τόνισε ότι θα υπάρξει ενίσχυση, ενώ ξεκαθάρισε πως η μοναδική σχέση του Γιώργου Βαρδινογιάννη με τον Παναθηναϊκός είναι η σουίτα που έχει η οικογένεια στη Λεωφόρο και η παραχώρηση του αθλητικού κέντρου της Παιανίας στις ακαδημίες του τριφυλλιού και μόνο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags