Facebook Pixel Κόλπο γκρόσο Ουζουνίδη με φορ που «παστελώνει» - Κλεισμένος ο παίκτης – Και σούπερ σταρ στο πλάνο!
| 2017-07-29 09:30:00

Κόλπο γκρόσο Ουζουνίδη με φορ που «παστελώνει» - Κλεισμένος ο παίκτης – Και σούπερ σταρ στο πλάνο!

Κόλπο γκρόσο Ουζουνίδη με φορ που «παστελώνει» - Κλεισμένος ο παίκτης – Και σούπερ σταρ στο πλάνο!

Φουλ για φουνταριστό ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος έχει κλείσει παίκτη, για τον οποίο απομένει μόνο η συμφωνία με την ομάδα του! Ποιος άλλος σούπερ σταρ είναι στη λίστα.

Ο Τεεέμου Πούκι της Μπρόντμπι είναι ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού για την επίθεση, αυτός είναι ο Νο1 υποψήφιος, το «θέλω» του Μαρίνου Ουζουνίδη για τον φουνταριστό!

Με τον ίδιο υπάρχει συμφωνία και σήμερα θα διαπιστωθεί κατά πόσον μπορεί να βρεθεί άκρη και με την Μπρόντμπι, η οποία προσπάθησε ν' ανανεώσει το συμβόλαιο του Πούκι προ ημερών (ολοκληρώνεται την επόμενη χρονιά), αλλά προφανώς λόγω Παναθηναϊκού υπήρξε απόρριψη!

Αν η Μπρόντμπι δεν ζητήσει πολλά, ο Παναθηναϊκός δεν θα κοιτάξει για άλλον φορ καθώς αυτός είναι ο Νο1 στη λίστα και το όνομά του υπάρχει σήμερα και στην εφημερίδα Πράσινη.

Ο Αρμεντέρος, που αναφέρεται στο πρωτοσέλιδο της ίδιας εφημερίδας, είναι ο μόνος από την αρχική λίστα των φορ του Παναθηναϊκού (από αρχές Ιουνίου δηλαδή) που υπάρχει ακόμα στην ίδια λίστα

Οι επαφές όμως μαζί του σταμάτησαν πριν δέκα μέρες και ο λόγος είναι τα πολλά λεφτά που θέλει η Χέρακλες για να τον δώσει.

Έχει προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία, προτιμάει όμως να μείνει Ευρώπη. Προ ημερών, ο ίδιος είχε παραδεχτεί το ενδιαφέρον (σοβαρό όπως το χαρακτήρισε) του Παναθηναϊκού, ξεκαθαρίζοντας όμως πως δεν τον ενδιαφέρει «και τόσο» η προοπτική του ελληνικού πρωταθλήματος και πως θα το «σκέφτονταν μόνο με μια καλή πρόταση».

Για να πάρετε μία γεύση των χρημάστων που ζητάει η Χέρακλες, η ιταλική Gazzetta την περασμένη Τετάρτη έκανε λόγο για συμφωνία της ομάδας με την Παλέρμο έναντι 1,5 εκ. ευρώ, με τον παίκτη να υπογράφει τριετές συμβόλαιο έναντι 400 χιλ. ευρώ! Συμπληρώνοντας ότι θα υπάρξει επίσημη παρουσίασή του τη Δευτέρα!

Ο ίδιος όμως ο παίκτης επικοινώνησε με τοπικό ιταλικό site δηλώνοντας πως δεν έχει καμία επαφή με την Παλέρμο και μάλιστα επισήμανε εκ νέου το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, ξεκαθαρίζοντας όμως πως... «για καιρό έχει χάσει την επαφή με την ελληνική ομάδα».

Η Χέρακλες δεδομένα θα τον πουλήσει και οι ολλανδικές ομάδες ποτέ, μα ποτέ δεν πουλάνε στην τιμή που θέλει ο αγοραστής...

Κάτι που σημαίνει ότι ο Πούκι είναι ο Νο1 στη λίστα και αναμένουμε εξελίξεις...

Βλέπουν κι άλλους εκτός από Γκάμπριελ

Εχουν έρθει πολύ κοντά με τον Γκάμπριελ Σίλβα οι "πράσινοι", ακόμη όμως δεν έχει κλείσει! Για αυτό και τσεκάρουν στον Παναθηναϊκό και άλλους αριστερούς μπακ.

Η μπάλα είναι στο γήπεδο της Ουντινέζε, ο παίκτης προφανώς θα παραχωρηθεί αφού δεν έχει ακολουθήσει την αποστολή για την προετοιμασία της στην Αυστρία, αλλά ακόμη το ok του ιταλικού club ο Παναθηναϊκός δεν το έχει.

Πάντως είναι δύσκολο να προχωρήσει με δανεισμό η περίπτωσή του, καθώς το συμβόλαιο του λήγει του χρόνου... Ας κρατήσουμε την περίπτωσή του σε μία άκρη του μυαλού μας, αλλά να είμαστε συγκρατημένοι...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags