Facebook Pixel Στον ΠΑΟΚ ψώνισαν προπονητή  από σβέρκο!
| 2017-07-29 11:25:00

Στον ΠΑΟΚ ψώνισαν προπονητή  από σβέρκο!

Στον ΠΑΟΚ ψώνισαν προπονητή  από σβέρκο!

Τα μαύρα χάλια του είχε ο ΠΑΟΚ στο Κίεβο. Ποιός σοβαρός ασχολείται με την... πρόκριση σε βάρος κάποιας Ολίμπικ από Ουκρανία μεριά

Το θέμα στο κοινοβούλιο του ΠΑΟΚ είναι ότι φταίει ο προπονητής που η ομάδα δεν τράβηξε, και μήπως δεν τραβήξει στη συνέχεια. Φοβερό! Προκειμένου να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και να μη βλέπουν την πραγματικότητα, επιτόπου... κατάργησαν τον ΠΑΟΚ!  Ότι όλα όσα έχουν σχέση με την ομάδα, και τα οποία δουλεύουν ρολόι, δεν επηρεάζουν σε τίποτα. ΄Η ευθύνη για την άθλια εμφάνιση με κατώτερο αντίπαλο είναι του μόλις προ ολίγων εβδομάδων Σέρβου προπονητή. 
 
Ώπα, ρε. Πώς, δηλαδή, περνάτε στο ντούκου το ότι ο ΠΑΟΚ δεν ήταν σωστός, έτοιμος στο ραντεβού του με μία εύκολη γκόμενα. Και τον κίνδυνο να φάει ένα φτύσιμο, δηλαδή τον αποκλεισμό από μία κουτσή, κουλή, στραβή ομάδα.
 
Και τι λένε οι πονηροί, λοιπόν; Φταίει ο... προπονητής! Το γνωστό κόλπο από την εποχή που βγήκε η λάσπη στα πρώτα χωριά της Ιστορίας. Δεν φταίει η ομάδα, ούτε βέβαια το αφεντικό της. Υπαίτιος είναι ο ατζαμής προπονητής. Επειδή μας δούλεψε ότι είναι καλός, οι... αρμόδιοι της ΠΑΕ απλά μάσησαν και τον προσέλαβαν.
 
Έτσι που λες. Ο ΠΑΟΚ στο Κίεβο θύμισε τον αιώνιο ΠΑΟΚ που έχασε την πρωτιά στα play - off με την ήττα στην Τούμπα από τα δεύτερα του Παναθηναϊκού. Και όλα τα φορτώνουν στον Σέρβο, για την απογοητευτική εμφάνιση. Δεν φταίει ο ιδιοκτήτης, ούτε η διοίκηση και οι παίκτες. Κανένας δεν φταίει. Δεν έχει πρόβλημα ο ΠΑΟΚ, πλασάρουν το κουτόχαρτο, η ζημιά που θα πάθαινε η ομάδα είναι θέμα... προπονητή.
 
Αν στην συνέχεια ο γνωστός εδώ και δεκαετίες ΠΑΟΚ δείξει ότι θα πορευτεί πάλι στα ίδια χνάρια και με τον Στανόγεβιτς, κανένα πρόβλημα! Θα πάει σπίτι του κι αυτός, έτσι ο ΠΑΟΚ θα... λύσει το ανύπαρκτο πρόβλημά του.
 
Δεν έχει οικονομικό ζόρι ο ΠΑΟΚ, όπως π.χ. ο Παναθηναϊκός. Να μη σουτάρει τον άσχετο προπονητή αμέσως επειδή δεν έχει τα φράγκα να τον αποζημιώσει. Με το χέρι στην τσέπη κυκλοφορεί ο Ιβάν στον ΠΑΟΚ. Κάθε χρόνο κύριος! Κάθε χρόνο απολύει τον προπονητή πριν τη λήξη της σαιζόν. Ούτε ένας δεν γλύτωσε.
 
Ναι, αλλά από το πρώτο κιόλας ματς οι μουρμούρες, για τον Σέρβο; Και να πέφτουν τα στοιχήματα ότι θα φάει το ρεκόρ απόλυσης του Κροάτη Τούντωρ, που τον αντικατέστησε ο Ίβιτς.

Βούτυρο στο ψωμί των εχθρών του ΠΑΟΚ, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags