Facebook Pixel Δεν βάζουν μυαλό στην ΕΠΟ - Δείτε τι αποφάσισαν για το Κύπελλο!
Ποδόσφαιρο
| 2017-07-31 21:05:00

Δεν βάζουν μυαλό στην ΕΠΟ - Δείτε τι αποφάσισαν για το Κύπελλο!

Δεν βάζουν μυαλό στην ΕΠΟ - Δείτε τι αποφάσισαν για το Κύπελλο!

Με νωπές τις μνήμες από τον τελικό του κυπέλλου στο Βόλο, η ΕΠΟ ανακοίνωσε την φετινή προκήρυξη του θεσμού, αφήνοντας σχεδόν τα πάντα ανοιχτά!

Ναι μεν, στέλνει τον τελικό του κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, όμως σημειώνει πως η Επιτροπή Κυπέλου δύναται να αλλάξει γήπεδο.

Κάτι που σημαίνει, πως με όσα έχουμε δει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν αποκλείεται να υπάρχουν νέες ανατροπές και δυσάρεστες εκπλήξεις όταν φτάσει η στιγμή διεξαγωγής του τελικού.

Άρθρο 5 Τελικός Αγώνας Κυπέλλου

Η ημερομηνία διεξαγωγής του Τελικού Αγώνα ορίζεται το Σάββατο 14 Απριλίου 2018. Αν προκύψουν λόγοι ανωτέρας βίας, που αποκλείουν την διεξαγωγή του κατά την ημέρα αυτή, τότε η Επιτροπή Κυπέλλου θα ορίσει νέα ημερομηνία. Ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί στο στάδιο του Ο.Α.Κ.Α. Η Ε.Π.Ο., μετά από πρόταση της Επιτροπής Κυπέλλου, δύναται να αποφασίσει διαφορετικά και να ορίσει άλλο γήπεδο για την διεξαγωγή του Τελικού αγώνα, το οποίο θα πληροί το σύνολο των προϋποθέσεων για την ασφαλή διεξαγωγή του. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην κανονική διάρκεια του Αγώνα, ο νικητής αναδεικνύεται με την διαδικασία ημίωρης παράτασης και εκτέλεσης επανορθωτικών λακτισμάτων (πέναλτι), κατά την διαδικασία που προβλέπουν οι Κανόνες του Παιχνιδιού ( Laws of the Game).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags