Facebook Pixel Ο Καπίνο των χαμηλών τόνων και η ερώτηση για... εξιλέωση
| 2017-08-01 17:53:00

Ο Καπίνο των χαμηλών τόνων και η ερώτηση για... εξιλέωση

Ο Καπίνο των χαμηλών τόνων και η ερώτηση για... εξιλέωση

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου για τη ρεβάνς με την Παρτιζάν, απέφυγε όμως τα μεγάλα λόγια ενώ ρωτήθηκε για το αν βλέπουν το ματς ως εξιλέωση για τα περσινά.

Αναλυτικά:

Για το αν τους προετοιμάζει ο Χάσι σαν να έχει λήξει 0-0 το πρώτο ματς: «Ναι, αυτό μας ζήτησε ο προπονητής. Όλες τις ημέρες προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι σαν να ήρθε 0-0 το πρώτο, αυτό μας ζήτησε και αυτό κάνουμε και εμείς. Πρέπει να δούμε πιο ρεαλιστικά τα πράγματα και να μην δώσουμε την ευκαιρία στην Παρτίζαν να το πιστέψει».

Για το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια: «Έχει φροντίσει ο προπονητής όπως είπα και πριν να μας δώσει να καταλάβουμε ότι η πρόκριση δεν έχει τελειώσει. Χαρήκαμε μετά το παιχνίδι εκεί, μία ημέρα, και τώρα είμαστε προσηλωμένοι. Πρέπει να κερδίσουμε και αυτόν τον αγώνα».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Είναι πολύ σημαντική για εμάς η βοήθεια του κόσμου ειδικά σε αυτά τα προκριματικά. Θέλουμε την στήριξή του, δεν ήταν ιδανική σεζόν ούτε για εμάς ούτε για τους φιλάθλους. Είναι μια καινούργια χρονιά και με την στήριξη του κόσμου θα τα πάμε ακόμα καλύτερα». 

Για το αν βλέπουν τα συγκεκριμένα ματς ως μια ευκαιρία εξιλέωσης για τον περσινό αποκλεισμό: «Δεν θα το έλεγα εξιλέωση. Μας πείραξε το περσινό, ήταν μια κακή σελίδα για τον Ολυμπιακό το περσινό πάθημα. Τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά, έχουμε ένα ξεκάθαρο πλάνο να ακολουθήσουμε κάτι που κάναμε και στην έδρα της Παρτίζαν. Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίζει στους ομίλους του Champions League και αυτό είναι το σημαντικό. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Έχουμε όλο το σύνολο και έχει γίνει ότι πρέπει για να είμαστε εκεί». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags