Facebook Pixel Ετοιμάζει διπλό "χτύπημα" η ΑΕΚ!
Μπάσκετ
| 2017-08-02 00:05:00

Ετοιμάζει διπλό "χτύπημα" η ΑΕΚ!

Ετοιμάζει διπλό "χτύπημα" η ΑΕΚ!

Η Ένωση είναι πολύ κοντά στην απόκτηση των Άντριου Άντριους και Ντελρόι Τζέιμς, με στόχο να ενισχυθεί σε περιφέρεια για φροντ λάιν, αντίστοιχα.

Η ΑΕΚ κινήθηκε για τον παίκτη που θα κάλυπτε τον αντικαταστάτη του Μάρκους Πέιτζ μετά το «ναυάγιο» της περίπτωσης αυτής. Ο παίκτης αυτός βρέθηκε στο πρόσωπο του Άντριου Άντριους.

Ο 24χρονος γκαρντ την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Μπεστ Μπαλικεσίρ και ήταν ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν στην πορεία της τουρκικής ομάδας. Η Ένωση έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του και οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο πλευρέςς είναι κοντά σε συμφωνία ενόψει της νέας σεζόν.

Η Ένωση, όμως, δεν έμεινε μόνο στην περίπτωση του Άντριους. Κι αυτό γιατί ο Ντελρόι Τζέιμς παρέμενε σταθερά στο προσκήνιο της τελευταίες μέρες, όπως είχατε ενημερωθεί σχετικά. Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες η ΑΕΚ προχώρησε αρκετά την περίπτωσή του, βρίσκοντας σημείο επαφής με τον 30χρονο φόργουορντ.

Οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία ενόψει της νέας σεζόν, με τον Τζέιμς να αναλαμβάνει τη θέση του βασικού στη θέση «4» ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags