Facebook Pixel Απρόοπτο στον ΠΑΟΚ πριν τη ρεβάνς με την Ολιμπίκ - Έμεινε εκτός αποστολής!
Ποδόσφαιρο
| 2017-08-02 22:39:00

Απρόοπτο στον ΠΑΟΚ πριν τη ρεβάνς με την Ολιμπίκ - Έμεινε εκτός αποστολής!

Απρόοπτο στον ΠΑΟΚ πριν τη ρεβάνς με την Ολιμπίκ - Έμεινε εκτός αποστολής!

"Έσκασε" πρόβλημα στον Δικέφαλο μία ημέρα πριν τον επαναληπτικό με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ στην Τούμπα.

Χωρίς τον Στέφανο Αθανασιάδη στην αποστολή θα αντιμετωπίσει τους Ουκρανούς ο ΠΑΟΚ, καθώς ο Έλληνας επιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, αποχώρησε από την προπόνηση και το ιατρικό τιμ σε συνεννόηση με τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς αποφάσισε να τον αφήσει εκτός.

Παράλληλα για το παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Λεβέκ, Μπρκιτς , Μυστακίδης και Γλύκος, οι οποίοι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Μ’ άλλο ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον επαναληπτικό αγώνα με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ. Στο Κίεβο ήταν ο Ντόριαν Λεβέκ που τέθηκε νοκ άουτ, τώρα ήταν η σειρά του Στέφανου Αθανασιάδη.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς αποχώρησε από την προπόνηση και το ιατρικό τιμ σε συνεννόηση με τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς αποφάσισε να τον αφήσει εκτός της αναμέτρησης για τα προκριματικά του Europa League.

Το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης αφορούσε την τακτική και πιο συγκεκριμένα την συνολική αμυντική λειτουργία και την μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση. Ειδική εξάσκηση πραγματοποιήθηκε στην αντιμετώπιση και εκμετάλλευση των στημένων φάσεων.

Οι Ντόριαν Λεβέκ, Ζέλικο Μπρκιτς , Γιάννης Μυστακίδης , Παναγιώτης Γλύκος συνέχισαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

 Οι 19 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς για τον αγώνα με την Ολιμπίκ είναι οι: Ρέι , Μελίσσας , Λέοβατς , Πούγγουρας , Δεληγιαννίδης , Μάτος , Βαρέλα , Κρέσπο , Μαλεζάς , Σάκχοφ , Κάνιας , Τσίμιροτ , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Κάμπος , Ενρίκε , Μακ , Κουλούρης , Πρίγιοβιτς .

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags