Facebook Pixel Φοβερή ατάκα Μήτογλου για Παναθηναϊκό - Δήλωση και για Φώτση!
| 2017-08-03 18:26:00

Φοβερή ατάκα Μήτογλου για Παναθηναϊκό - Δήλωση και για Φώτση!

Φοβερή ατάκα Μήτογλου για Παναθηναϊκό - Δήλωση και για Φώτση!

Ο Κωνσταντίνος Μήτογλου μίλησε ξανά για την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, την Εθνική Ελλάδας, ενώ αναφέρθηκε στην σύγκριση με τον Αντώνη Φώτση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μήτογλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Χρήστο Ρομπόλη:

Για την Εθνική και τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό: «Το γεγονός πως είμαι στην Εθνική Ανδρών αποτελεί πολύ μεγάλη τιμή. Κάθε παίκτης, πόσο μάλλον σε τέτοια ηλικία, θέλει να αντιπροσωπεύει την χώρα του σε αυτό το επίπεδο. Απολαμβάνω κάθε στιγμή από τη στιγμή που εντάχθηκα στην ομάδα. Είμαι φυσικά χαρούμενος που θα συνεχίσω στον Παναθηναϊκό. Είναι τρομερό το ότι μια τόσο μεγάλη ομάδα επέμενε για την απόκτησή μου. Αυτό το κατάλαβα και εγώ και η οικογένειά μου και ανυπομονώ να παίξω για τη νέα μου ομάδα».

Για την μέχρι τώρα ενσωμάτωσή του στην επίσημη αγαπημένη: «Έχει μεγάλη διαφορά το επίπεδο των μικρών Εθνικών με την Αδρών. Εδώ είναι πιο επαγγελματικά τα πράγματα. Οι μεγάλοι με… έβαλαν στην ομάδα. Άπαντες με αγκάλιασαν, με έβαλαν γρήγορα και είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ».

Ερωτηθείς για το αν συμφωνεί πως η Εθνική πάει για μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ: «Ναι, συμφωνώ πως μπορούμε να πάρουμε μετάλλιο. Είμαστε πλήρεις σε όλες τις θέσεις, είχε χρόνια η Εθνική να κατέβει σε μια μεγάλη διοργάνωση με τόσο γεμάτο ρόστερ. Διαθέτουμε ποιότητα και στους κοντούς και στους ψηλούς, έχουμε ταλέντο και φυσικά τη δυνατότητα για ένα μετάλλιο».

Για τις συγκρίσεις που γίνονται με τον Φώτση: «Ο Αντώνης είναι ένας θρύλος του μπάσκετ. Έχει προσφέρει πάρα πολλά και σε Παναθηναϊκό και σε Εθνική. Είναι τιμή που με συγκρίνουν με αυτόν…». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags