Πολυ κοντά στη μεταγραφή του Γκιγιόμ Ζιλέ είναι ο Ολυμπιακός. Μπορεί η υπόθεση να καθυστέρησε λιγάκι, αλλά θα έχει αίσια έκβαση. Εξάλλου ο ίδιος ο Βέλγος άσος είχε εκφράσει την επιθυμία του να φορέσει τα ερυθρόλευκα. Ο ερχομος του στην Ελλάδα αναμένεται να γίνει άμεσα.
Σύμφωνα με πηγές από το Βέλγιο, ο 33χρονος μέσος της Ναντ αναμένεται να έρθει στην Αθήνα τη Δευτέρα ή την Τρίτη για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Aυτό αποκάλυψε Βέλγος δημοσιογράφος στο twitter.
Guillaume Gillet est attendu lundi ou mardi à Athènes pour finaliser son transfert à l'Olympiacos #Nantes #FCNantes @ladh — Christophe Franken (@ChristFranken) August 5, 2017
Αυτό σημαίνει, ότι ο Μπέσνικ Χάσι ίσως να έχει στη διάθεσή του τον πολύπειρο ποδοσφαιριστή στους αγώνες με τη Ριέκα. Βέβαια αυτό θα εξαρτηθεί από το επίπεδο της φυσικής κατάστασης του παίκτη, την αγωνιστική του ετοιμότητα και τον χρόνο προσαρμογής του.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο