Facebook Pixel «Δεν επιτρέπεται να χάνουμε από τη Γεωργία»
| 2017-08-24 00:02:00

«Δεν επιτρέπεται να χάνουμε από τη Γεωργία»

«Δεν επιτρέπεται να χάνουμε από τη Γεωργία»

Γιώργος Μπόγρης και Κώστας Παπανικολάου έθεσαν ευατούς προ ευθυνών για την ήττα της Εθνικής Ελλάδας στην πρεμιέρα του τουρνουά «Ακρόπολις».
 

Στο θέμα της έλλειψης συγκέντρωσης στάθηκε ο Κώστας Παπανικολάου μετά την ήττα από την Γεωργία. «Το θέμα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η μέγιστη συγκέντρωση για 40 λεπτά. Το ματς δεν τελειώνει ούτε στο 10', ούτε στο 20', ούτε στο 30'. Τελειώνει στο 40', επομένως πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ώστε να τελειώνουμε τα παιχνίδια. Ήταν ξεκάθαρη η αδυναμία μας στα πικ-εν-ρολ και η έλλειψη συγκέντρωσης. Είναι λογικό να υπάρχει κούραση, πάντα υπάρχει σε μια προετοιμασία που οδεύει προς το τέλος. Τα σοβαρά αρχίζουν στις 31 Αυγούστου. Στα επόμενα δυο φιλικά που ακολουθούν με την Ιταλία και τη Σερβία πρέπει να δείξουμε τον μέγιστο βαθμό συγκέντρωσης» εξήγησε ο διεθνής φόργουορντ στην κάμερα της NOVA.

Ο Γιώργος Μπόγρης από την πλευρά του είπε: «Συγχαρητήρια στον κόουτς Ζούρο για τη δουλειά του. Η Γεωργία είναι εξαιρετική ομάδα, πολύ δουλεμένη. Θεωρώ πως είναι ένα πολύ καλό μάθημα. Ίσως αυτή η ήττα μπορεί να μας συσπειρώσει. Δεν επιτρέπεται να χάνουμε από τη Γεωργία που είναι μια ομάδα χαμηλότερου επιπέδου και μάλιστα όταν έχουμε πάρει μεγάλες διαφορές στο παιχνίδι», ενώ για το ρόλο του στην ομάδα είπε: «Ξέρω το ρόλο μου, μπορώ να προσφέρω ίσως κάποια διαφορετικά πράγματα από τα πιο βαριά κορμιά. Ο κάθε παίκτης της ομάδας μπορεί να προσφέρει κάποιο διαφορετικό στοιχείο που χρειαζόμαστε. Στο Ευρωπαϊκό θα μετρήσει κι ο εγωισμός. Έχουμε παιδιά να μας καθοδηγήσουν κι εμείς θα βάλουμε τις υπόλοιπες πινελιές».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags