Facebook Pixel Απίστευτη αντίδραση του Ουζουνίδη στην κόκκινη του Ευαγγέλου - Ξέσπασμα που τα λέει όλα! (ΦΩΤΟ)
| 2017-08-27 22:00:00

Απίστευτη αντίδραση του Ουζουνίδη στην κόκκινη του Ευαγγέλου - Ξέσπασμα που τα λέει όλα! (ΦΩΤΟ)

Απίστευτη αντίδραση του Ουζουνίδη στην κόκκινη του Ευαγγέλου - Ξέσπασμα που τα λέει όλα! (ΦΩΤΟ)

Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτά που έβλεπε στη Λεωφόρο ο κόουτς του "τριφυλλιού"...

Μπορεί μετά το τέλος του αγώνα ο Μαρίνος Ουζουνίδης να υπερασπίστηκε στην ουσία τους παίκτες του, λέγοντας πως έκαναν ό,τι μπορούσαν παρά τις πολλές δυσκολίες (κούραση, απουσίες, προβλήματα τραυματισμών, κόκκινη κάρτα κ.λπ.), ωστόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα έγιναν πάρα πολλές φορές έξαλλος με τις ενέργειες των ποδοσφαιριστών του.

Όπως στη φάση της αποβολής του νεαρού Ευαγγέλου, που επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα, μιας και οι Πράσινοι με αριθμητικό μειονέκτημα δεν μπόρεσαν να απειλήσουν, αλλά αντίθετα κινδύνεψαν πολλές φορές να δεχτούν γκολ.

Όταν ο νεαρός άσος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, ο Έλληνας τεχνικός δεν μπόρεσε να κρύψει τα νεύρα του, καθώς φάνηκε η οργή στο πρόσωπό του που αμέσως... αγρίεψε, όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία, ενώ όπως μεταδόθηκε και στη live μετάδοση του αγώνα εν συνεχεία ξέσπασε στον πάγκο του.

Γενικά, ο κόουτς του Τριφυλλιού δεν μπορούσε να πιστέψει πόσα πολλά λάθη έκαναν οι παίκτες του και έδειχνε με όλες τις αντιδράσεις του απορημένος αλλά και... τρελαμένος από το παιχνίδι των "πράσινων".

Μάλιστα, σε κάποια φάση απηύδησε με τον Λουτσιάνο, ο οποίος έκανε... μερικά λεπτά για να καταλάβει ότι έπρεπε να αλλάξει θέση μέσα στο γήπεδο.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οργή των φιλάθλων του Παναθηναϊκού στο Facebook - "Ουζουνίδη, σήκω και φύγε"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags