Facebook Pixel Απίστευτα σκηνικά στην Football League: Στο νοσοκομείο πρόεδρος ομάδας από επίθεση πρώην παίκτη του!
| 2017-08-28 22:09:00

Απίστευτα σκηνικά στην Football League: Στο νοσοκομείο πρόεδρος ομάδας από επίθεση πρώην παίκτη του!

Απίστευτα σκηνικά στην Football League: Στο νοσοκομείο πρόεδρος ομάδας από επίθεση πρώην παίκτη του!

Ο παίκτης «μπούκαρε» στα γραφεία και γρονθοκόπησε τον παράγοντα της ομάδας, που μεταφέρθηκε και παραμένει στα επείγοντα.
 

Θύμα επίθεσης από πρώην παίκτη της ομάδας, έπεσε ο πρόεδρος της Σπάρτης, Δημήτρης Νικολάρας, όσο και ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Τζαναβάρας, με τον πρώτο να μεταφέρεται για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο!

Όπως μεταδίδει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα www.flynews.gr:

"Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FLY η επίθεση από τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕ Σπάρτης έγινε στο Δημήτρη Νικόλαρο αλλά και στον προπονητή της ομάδας Παναγιώτη Τζαναβάρα.

Απίστευτες σκηνές σημειώθηκαν σήμερα, στα γραφεία της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ, όταν πρώην παίκτης της ομάδας, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, γρονθοκόπησε τον πρόεδρο, Δημήτρη Νικόλαρο, προκαλώντας του μώλωπες στη μύτη κι ευρύτερα στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του FLY, ο επικεφαλής της Σπάρτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στα Έκτακτα όπου θα παραμείνει για την απαραίτητη παροχή των πρώτων βοηθειών. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το λόγο έχει η δικαιοσύνη σε ένα θέμα, το οποίο όπως φαίνεται θα έχει συνέχεια."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags