Facebook Pixel Εξελίξεις με τον Μακ στον ΠΑΟΚ - Απρόοπτο με Έλληνα άσο στην προπόνηση!
| 2017-09-05 14:34:00

Εξελίξεις με τον Μακ στον ΠΑΟΚ - Απρόοπτο με Έλληνα άσο στην προπόνηση!

Εξελίξεις με τον Μακ στον ΠΑΟΚ - Απρόοπτο με Έλληνα άσο στην προπόνηση!

Μαζεύονται οι διεθνείς του Δικέφαλου...

Στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επέστρεψαν οι διεθνείς, Γκόικο Τσίμιροτ, ο οποίος ακολούθησε μέρος του προγράμματος, Ευθύμης Κουλούρης και Δημήτρης Λημνιός, που ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, που μπήκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Χοσέ Κρέσπο ανέβασε ρυθμούς στο ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί και αύριο το απόγευμα αναμένεται να ενσωματωθεί με το υπόλοιπο γκρουπ, ενώ το απρόοπτο της ημέρας ήρθε από τον Στέλιο Μαλεζά, ο οποίος δέχθηκε μία δυνατή μπαλιά στο πρόσωπο που οδήγησε σε ρινορραγία, το ιατρικό επιτελείο τον περιποιήθηκε άμεσα, αλλά προληπτικά αποχώρησε από την υπόλοιπη προπόνηση.

Αύριο επιστρέφουν στην Θεσσαλονίκη οι Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και Εβγέν Σάκχοφ, που έχουν παιχνίδια σήμερα το βράδυ με τις εθνικές του ομάδες, ενώ ο Ρόμπερτ Μακ, επιστρέφει απόψε το βράδυ. Ο Σλοβάκος δέχθηκε ένα χτύπημα στο γόνατο στην ήττα από την Αγγλία και θα εξεταστεί μόλις φτάσει από τον γιατρό του Δικεφάλου, Μανώλη Παπακώστα, ο οποίος επικοινώνησε με το ιατρικό τιμ της Εθνικής Σλοβακίας και πληροφορήθηκε ότι η κατάσταση του παίκτη δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία. Ακριβής εκτίμηση για την κατάστασή του θα γίνει μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Την Τετάρτη (06.09) έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση, αρχικά στις 10:00 και στην συνέχεια στις 18:00, στην Νέα Μεσημβρία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags