Facebook Pixel Sportdog.gr | Έδωσε εξηγήσεις ο Άκης Μάντζιος
| 2017-09-27 15:18:00

Έδωσε εξηγήσεις ο Άκης Μάντζιος

Sportdog Team
Έδωσε εξηγήσεις ο Άκης Μάντζιος

Σε «ναυάγιο» ως γνωστόν οδηγήθηκε τελικά η προφορική συμφωνία του Άκη Μάντζιου με την ΑΕΛ, με τους «βυσσινί» να ενημερώνουν την Τετάρτη (27/9) ότι η υπόθεση δεν προχώρησε...

Λίγο αργότερα, όπως είχαν προαναγγείλει και οι Λαρισαίοι, ο πρώην προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης τοποθετήθηκε με επίσημη δήλωσή του.

Όπως εξήγησε, λοιπόν, είχε κάθε διάθεση να συνεργαστεί με την ΑΕΛ, κάτι που θα αποτελούσε τιμή για εκείνον, αλλά προσωπικοί-οικογενειακοί λόγοι δεν επέτρεψαν τελικά να ολοκληρωθεί ο «γάμος».

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Λίγες ώρες μετά το τέλος της συνεργασίας μου με τον Απόλλωνα Σμύρνης, είχα μία ειλικρινή και παραγωγική συζήτηση με τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια. Η διάθεσή μας για συνεργασία ήταν κοινή και για μένα αποτελούσε τιμή το να εργαστώ σε μία τόσο ιστορική ομάδα. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, όμως, καθαρά προσωπικοί-οικογενειακοί λόγοι με αναγκάζουν να μην ολοκληρωθεί η προφορική συμφωνία μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Κούγια και την ΑΕΛ για την τιμητική πρόταση που μου έκαναν και να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ΑΕΛ και να εκπληρώσει τους στόχους της.

Με τιμή,
Άκης Μάντζιος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags