Facebook Pixel Sportdog.gr | Άσος του ΠΑΟΚ αποθέωσε τον Φορτούνη!
| 2017-10-17 19:15:00

Άσος του ΠΑΟΚ αποθέωσε τον Φορτούνη!

Sportdog Team
Άσος του ΠΑΟΚ αποθέωσε τον Φορτούνη!

Μεγάλη ατάκα από ΠΑΟΚτσή για τον άσο του Ολυμπιακού με αφορμή τις αναμετρήσεις ανάμεσα στην Εθνική Ελλάδας με την Κροατία για τα μπαράζ του Μουντιάλ 2018.

Με τα καλύτερα λόγια για τον Κώστα Φορτούνη μίλησε ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ, Μαρίν Λέοβατς, με αφορμή τα ματς της Κροατίας με την Ελλάδα.

Ο παίκτης του Δικεφάλου τόνισε ότι ο Φορτούνης είναι ο πιο επικίνδυνος ποδοσφαιριστής της Εθνικής, ενώ αναφέρθηκε και στον Κώστα Μήτρογλου.

Αναλυτικά όσα είπε στην κροατική έκδοση του goal.com: 

Για την Ελλάδα: «Είμαι στην Ελλάδα 2,5 χρόνια και ευχόμουν να πέσουμε με την Ελλάδα. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα και να γνωρίζουμε ότι δεν πρόκειται να είναι εύκολο. Ειδικά στο δεύτερο παιχνίδι, είναι δύσκολο να παίζεις στο “Γ. Καραϊσκάκης” που θα είναι σίγουρα γεμάτο. Η Ελλάδα υπό τις οδηγίες του Σκίμπε στέκεται πολύ καλά αμυντικά, αλλά ποιοτικά δεν συγκρίνεται με μας. Έχουν πρόβλημα όταν πρέπει να δημιουργήσουν εκείνοι παιχνίδι. Τους ταιριάζει να αμύνονται και οτιδήποτε άλλο δεν τους συμφέρει». 

Για τους παίκτες που ξεχωρίζει: «Έχουν ένα πολύ καλό και έμπειρο αμυντικό (σ.σ. εννοώντας προφανώς τον Παπασταθόπουλο), αλλά είναι καλή και επιθετικά, με τον Μήτρογλου και τον Φορτούνη από τον Ολυμπιακό να ξεχωρίζουν. Ειδικά τον Φορτούνη τον ξέρω προσωπικά και είναι πιο επικίνδυνος από τους υπόλοιπους». 

Για το ότι πιθανότατα δεν θα υπάρξει μετακίνηση οπαδών: «Δεν ξέρω τι να πω και όταν έπαιξε η Κροατία τελευταία φορά στην Ελλάδα, υπάρχει μεγάλες αψιμαχίες. Υπάρχουν φανατικοί οπαδοί εδώ, οπότε ίσως είναι καλύτερα έτσι». 

Για το ματς της Κροατίας κόντρα στην Ουκρανία: «Ειλικρινά δεν το είδα το ματς, έτσι δεν μπορώ να το σχολιάσω, αλλά και πάλι είμαστε καλύτεροι από την Ελλάδα κι όλα είναι στο χέρι μας». 

Για το ότι υπολογίζεται κανονικά από τον προπονητή της Κροατίας: «Όχι, δεν ήταν έκπληξη για μένα. Ποτέ δεν πίεσα τα Μέσα. Όποτε με χρειάζεται η ομάδα, είμαι στη διάθεσή της και για να τα δίνω όλα». 

Για το αν πιστεύει ότι η Κροατία μπορεί να αποκλείσει την Ελλάδα: «Όχι μόνο την Ελλάδα. Η Κροατία θα μπορούσε να περάσει όλες τις πιθανές ομάδες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags