Facebook Pixel Sportdog.gr | Αδιανόητο αυτό που πέτυχε η ΑΕΚ με Μπακασέτα! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-10-27 21:10:00

Αδιανόητο αυτό που πέτυχε η ΑΕΚ με Μπακασέτα! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Αδιανόητο αυτό που πέτυχε η ΑΕΚ με Μπακασέτα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τώρα θα ψάχνεται για να τον χωρέσει στην 11άδα ο Χιμένεθ.

Η φετινή ΑΕΚ τη μία προσφέρει χαμόγελα στους οπαδούς της και την άλλη. Τα συναισθήματα των Ενωσιτών είναι ανάμεικτα, βλέποντας την ομάδα τους στα μεγάλα παιχνίδια να δίνει ρέστα και σε άλλα με αντιπάλους μικρότερης δυναμικότητας να μη μπορεί να τα καθαρίσει.

Παρατηρούν μάλιστα κάποια στοιχεία που είναι ιδιαίτερα σημαντικά. Για παράδειγμα οι οπαδοί είχαν σημειώσει, ότι η ομάδα τους δεν είχε πετύχει γκολ με κόρνερ φέτος, παρότι σε κάθε παιχνίδι κερδίζει αρκετά. Βλέπετε η μόνιμη επιλογή των «κιτρινόμαυρων» στα κόρνερ ήταν να τα εκτελούν με πάσα, αντί με γέμισμα, με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να οργανώνεται καλύτερα πίσω.

Mετά από 15 επίσημα παιχνίδια, η ΑΕΚ κατάφερε να σπάσει αυτό το αρνητικό σερί. Αυτό συνέβη στη Λάρισα, στο 7-1 επί του Απόλλωνος για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, σε ένα παιχνίδι όπου μεγάλος πρωταγωνιστής αναδείχτηκε ο Τάσος Μπακασέτας.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έπαιξε στη φυσική του θέση, ως περιφερειακός επιθετικός δηλαδή, σκόραρε και μοίρασε τρεις ασίστ. Οι δύο ήταν από δικές του εκτελέσεις κόρνερ, στις οποίες Τζανετόπουλος και Αϊντάρεβιτς πήραν κεφαλιές και πέτυχαν γκολ.

Μήπως πρέπει να εκτελεί ο «Μπάκα» τα κόρνερ; Για να γίνει αυτό, πρέπει να τον χωρέσει και ο Χιμένεθ στο αρχικό σχήμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags