Facebook Pixel Χοντρό ρεζιλίκι με το στρινγκ (!) της πριγκίπισσας Κέιτ (ΦΩΤΟ)
Life
| 2014-05-28 23:42:00

Χοντρό ρεζιλίκι με το στρινγκ (!) της πριγκίπισσας Κέιτ (ΦΩΤΟ)

Χοντρό ρεζιλίκι με το στρινγκ (!) της πριγκίπισσας Κέιτ (ΦΩΤΟ)

Δυστυχώς -για το παλάτι του Μπάκινχαμ- αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τα οπίσθια της δούκισσας του Κέιμπριτζ "πρωταγωνιστούν" σε κίτρινες σελίδες. Ενδέχεται όμως να είναι η πιο ντροπιαστική.

Της το είπε της Κέιτ (Kate) η βασίλισσα πριν το ταξίδι στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία: "Τέρμα τα μίνι", όμως εκείνη, όπως φαίνεται, όχι μόνο δεν την άκουσε, αλλά την "πάτησε" πολύ χοντρά.

Περίοπτο άρθρο της γερμανικής εφημερίδας "Bild" ασχολείται με ακόμη ένα ατύχημα που είχε η 32χρονη δούκισσα κατά τη διάρκεια του εν λόγω ταξιδιού, που μέχρι τώρα αγνοούσαμε.

Την ώρα που η Κέιτ με τον Γουίλιαμ (William) κατέβηκαν από το ελικόπτερο σε μια από τις επισκέψεις τους, ο αερας σήκωσε το φόρεμα εκείνης με αποτέλεσμα να απαθανατιστούν ξεκάθαρα τα -καλοσχηματισμένα ομολογουμένως- οπίσθιά της, καθότι -άκουσον άκουσον- φορούσε... στρινγκ!

Προφανώς η φωτογραφία κυκλοφόρησε πρώτα στα γραφεία του βρετανικού Τύπου, όπου, όμως, για ευνόητους λόγους, απορρίφθηκε, και στη συνέχεια ξεκίνησε το "ταξίδι της για το εξωτερικό, όπου και "κλήρωσε" στην Bild.

Οι υπεύθυνοι της γερμανικής έκδοσης όμως, δεν χάρισαν... κάστανα και ούτε λίγο ούτε πολύ την ξεφτίλισαν την Κέιτ, βάζοντας τον ποπό της φόρα παρτίδα δίπλα σε αυτούς των Κλόε και Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) υπό τον άκρως υποτιμητικό τίτλο "Ευχαριστούμε για αυτό το κ**ο καβ**τικό Σαββατοκύριακο" -σε ελεύθερη μετάφραση. Ιδού:

Επίσημο σχόλιο δεν έχουμε ακόμη, αλλά, αν επιτρέπεται ένα σε εμάς, θα πήγαινε απευθείας στη σύζυγο του ανθρώπου που κάποια μέρα θα γίνει βασιλιάς της Αγγλίας. "Βρε Κέιτ! Βρε Κέιτ! 1, 2... άντε και 3 φορές να σου συγχωρηθεί το 'ατύχημα'. Από εκεί και πέρα κορίτσι, θα πρέπει να το 'κοιτάξεις' το πράγμα. Δεν είναι φυσιολογικό και θα βρεις τον μπελά σου".

Γιατί για να πούμε και του στραβού το δίκιο, δεν είναι μια τυχαία γυναίκα η Κέιτ να μη δίνει σημασία σε τέτοια πράγματα. Ούτε και αφελής. "Επιδειξιομανή" τη χαρακτηρίζει μερίδα του βρετανικού Τύπου, γιατί το απρόσεκτη δεν αρκεί πια.

Τον νου σου, Κέιτ... "Χόντρυνε" η πλάκα!

Πηγή: womenonly.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags