Facebook Pixel Μπράβο Τσίπρα για το πρόστιμο Κοντονή σε ΠΑΟΚ
| 2016-01-05 12:58:00

Μπράβο Τσίπρα για το πρόστιμο Κοντονή σε ΠΑΟΚ

Μπράβο Τσίπρα για το πρόστιμο Κοντονή σε ΠΑΟΚ

Στο υπουργείο οικονομικών άνοιξε «Ειδικός Λογαριασμός» στον οποίο θα τοποθετούνται τα ποσά που προέρχονται από το «κρατικό πρόστιμο» σε ΠΑΕ κι άλλες αθλητικές ανώνυμες εταιρείες, όταν γίνονται έκτροπα στα γήπεδα.

Για παράδειγμα, η «σαραντάρα» που έβαλε ο υφυπουργός αθλητισμού Κοντονής Σταύρος στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα καταλήξει σ' αυτόν τον «Ειδικό Λογαριασμό».

Κάτω από την πίεση του μνημονίου και τις υποδείξεις των δανειστών η κυβέρνηση του λαού, η αριστερή κυβέρνηση έχει εξελιχθεί σε «φορατζήδικη». Η πρώτη και μεγάλη αγωνία της είναι από πού θα τα πάρει. Με ποιον τρόπο θα εισπράττει χρήματα, λίγα και πολλά, όσα να' ναι, όσα μπορεί, από τον κοσμάκη.

Σ' αυτή τη λογική άλλαξε η νομοθεσία με σκοπό ο Κοντονής Σταύρος στο όνομα της... εξυγίανσης στο χώρο του αθλητισμού αλλά και της πάταξης της βίας να επιβάλλει χρηματικά πρόστιμα. Παοκτζήδες είχαν κάνει κάτι τσαμπουκάδες στην Τούμπα, στο ματς με την Ντόρτμουντ και ο Κοντονής Σταύρος βρήκε την ευκαιρία να βουτήξει μια σαραντάρα από την τσέπη του Ιβάν Σαββίδη. Τι είναι 40.000 ευρώ μπροστά στα τόσα που έδωσε ο Ρώσος για τον Μπερμπάτωφ.

«Σταύρο, προχώρα, σε θέλει όλος ο Σύριζας!» τηλεφώνησε ο Τσίπρας στον υφυπουργό μετά την απόφαση των 40.000 στον ΠΑΟΚ. Και καπάκι, τηλεφώνησε στον «προστιματζή» Κοντονή Σταύρο ο «φορατζής» υπουργός οικονομικών Σταθάκης:

«Σύντροφε Κοντονή, πόσο να υπολογίζω ότι θα τιμωρήσεις τον Παναθηναϊκό για όσα απαράδεκτα έγιναν στο ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό που ματαιώθηκε; Μην παραμυθιάζεσαι από τον Αλαφούζο, έχει λεφτά αυτός, ο ίδιος δήλωσε ότι έβαλε 23 εκ. στην ομάδα του... Ρίχτου στα αυτιά».

Τι λέει ο Αλαφούζος για την ανταλλαγή Καρέλη με Μπερμπάτωφ, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags