Facebook Pixel Φοβερή δήλωση για τον ΠΑΟΚ: «Θα είναι 10.000 έξω από το γήπεδο»!
| 2016-01-25 20:10:00

Φοβερή δήλωση για τον ΠΑΟΚ: «Θα είναι 10.000 έξω από το γήπεδο»!

Φοβερή δήλωση για τον ΠΑΟΚ: «Θα είναι 10.000 έξω από το γήπεδο»!

Γιατί θα υπάρχει τέτοια... τρέλα;

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, Αντώνης Τσαλόπουλος, ο οποίος μίλησε για τις μεταγραφές των διεθνών Αμερικανών, αλλά και την πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αντώνης Τσαλόπουλος:

 

Για τις δύο μεταγραφές των Αμερικανών: «Είναι αθλητές της Εθνικής ομάδας των ΗΠΑ. Ο Λι είναι αρχηγός τα τελευταία χρόνια. Όλα γίνονται συλλογικά για το κόστος των μεταγραφών».

 

Για το αν θα παίξουν στο Λιγκ Καπ οι Αμερικανοί: «Δεν θα κατέβουν οι παίκτες στη Σύρο. Σεβόμαστε τους αθλητές. Σε αντίθεση με την ΕΣΑΠ που έστειλε τους Κουβανούς να παίξουν στο Βραχάτι. Είναι τρόπος αντίδρασης προς την ΕΣΑΠ γιατί είναι δική της διοργάνωση. Εμείς θα σεβαστούμε τους αθλητές, για να ξεπεράσουν το μεγάλο ταξίδι που έχουν. Ώστε να ενισχύσουν την ομάδα στα υπόλοιπα παιχνίδια. Έχουμε εξαιρετικούς παίκτες που θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό».

 

Για το αν δυναμώνει πλέον ο ΠΑΟΚ με τις δύο μεταγραφές: «Πιστεύω γίνεται αρκετά δυνατός ο ΠΑΟΚ. Εκπληρώσαμε την επιθυμία του Καλμαζίδη. Μας το ζήτησε και τους φέραμε. Ήταν δύσκολο να τους φέρουμε εδώ. Η συνεννόηση έχει ξεκινήσει εδώ και μία εβδομάδα. Καταφέραμε και τους πείσαμε. Ο Γιαμπλόνσκι έχει δυσάρεστη εικόνα από την Ελλάδα, αλλά το έχει ξεπεράσει τώρα. Αυτό ήταν εμπόδιο και το ξεπεράσαμε. Έχουν υπογράψει και τους περιμένουμε την Τετάρτη το βράδυ από το Λος Άντζελες».

 

Για το αν άλλαξε η καθημερινότητά του από τη στιγμή που ανέλαβε πρόεδρος: «Κάτι τέτοιο συμβαίνει. Πιστεύω τα πράγματα θα μπουν σε μια σειρά και δεν θα χρειάζεται να ασχολούμαι τόσο πολύ με το τμήμα. Τα πράγματα θα λειτουργούν από μόνα τους. Υπάρχουν αξιόλογα άτομα και θα βγάλουν εις πέρας το έργο τους. Συνειδητά αποδέχτηκα το πόστο του τμήματος βόλει από τον Θανάση Κατσαρή και συμφωνήσαμε να πάμε την ομάδα εκεί που ήταν πέρυσι. Πέρυσι με δύο κινήσεις αιφνιδιάστηκαν όλοι οι αντίπαλοι».

 

Για τη βοήθεια του κόσμου: «Προς το τέλος της σεζόν, αν μας βοηθήσουν τα αποτελέσματα, πιστεύω θα έχουμε 10.000 κόσμο έξω από το Παλατάκι, όχι μόνο μέσα. Εμείς σαν διοίκηση κάναμε το καθήκον μας. Ό,τι έπρεπε να γίνει, έγινε. Τώρα πλέον είναι στα χέρια του προπονητικού τιμ, αλλά και των φιλάθλων που θέλουμε να μας στηρίξουν».

 

Για το Τσάμπιονς Λιγκ: «Πήρε πράγματα ο ΠΑΟΚ, σαν ομάδα αλλά και σαν διοίκηση. Στο Τρέντο είχαμε συνάντηση με τον μάνατζερ της ομάδας και θα τον φιλοξενήσουμε στη Θεσσαλονίκη, για να πάρουμε ιδέες και προτάσεις για να τις κάνουμε πράξη για την επόμενη χρονιά. Αυτό που θέλω να ξεκινήσει μέσα σε αυτή τη χρονιά, είναι να πάρουν ζωντάνια οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Έχει μείνει λίγο πίσω αυτό, θα το βάλουμε στον προγραμματισμό. Έχουμε χρόνο μπροστά μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags