Facebook Pixel Βρείτε λύση, βρείτε λύση το κοράκι δεν μπορεί να βοηθήσει
| 2016-01-26 10:50:00

Βρείτε λύση, βρείτε λύση το κοράκι δεν μπορεί να βοηθήσει

Βρείτε λύση, βρείτε λύση το κοράκι δεν μπορεί να βοηθήσει

Ο "Μπαμ και Κάτω" γράφει για τα χοντρά πάρτι που δεν γίνονται μεσούσης της περιόδου, αλλά στο φινάλε.

Τα έχουμε πει και άλλες φορές. Ο καλός ο πελατάκος στη φουρτούνα φαίνεται. Είχε μπει σε μαύρο φεγγάρι ο Ολυμπιακός με τις απανωτές ήττες του στη Ευρωλίγκα και του στείλε η καλή του τύχη ματς με τον Παναθηναϊκό.

Τι ματς δηλαδή; Ούτε στο Κολοσσαίο δεν έχαναν τόσο εύκολα οι χριστιανοί από τα λιοντάρια. Πάρε από τον Στρόμπερι, πάρε από τον Χάκετ, πάρε τάπες από τον Μιλουτίνοφ, πάρε και από τον Σπανούλη.

Ξέρω ότι πολλοί θα μείνετε στη χαμένη ευκαιρία να τους ρίξουμε νέα 35άρα αλλά. Μη γελιέστε, αυτά τα χοντρά πάρτι δεν γίνονται μεσούσης της περιόδου. Γίνονται στο φινάλε. Πάρτε το πρώτο ημίχρονο, δηλαδή, για ορεκτικό όσων θα ακολουθήσουν στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Αν, δηλαδή, περάσει εκεί ο Παναθηναϊκός διότι με τα χάλια που έχει δεν τον βλέπω να περνά αέρα από ΑΕΚ και Άρη. Μιλάμε για 20 λεπτά απόλυτης επικράτησης, μιλάμε για ένα ημίχρονο σεμιναριακό σε άμυνα και επίθεση από τον Ολυμπιακό. Ένα ημίχρονο που αχρήστευσε το δεύτερο ημίχρονο αλλά και το στραγάλι του διαιτητή.

Τι να πρωτοσφυρίξουν οι καημένοι. Ό,τι και αν έκαναν έπαιρνε την μπάλα μετά ο Χάκετ και την αμόλαγε τη διαφορά ξανά στα ύψη. Πάρε και με μπούκα, πάρε και με μεγάλα τρίποντα, πάρε και με κορυφαίες άμυνες.

Στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός δεν πήρε μόνο το πλεονέκτημα έδρας από τον αντίπαλό του, κέρδισε και μερικούς παίκτες που ενώ στα πρώτα δύο ντέρμπι σέρνοντας, τώρα πέταγαν φωτιές. Αλλιώς θα μπει ο Στρόμπερι τώρα στο επόμενο ματς, αλλιώς θα μπει ο Χάκετ.

Μέχρι και ο Μιλουτίνοφ κέρδισε καμιά δεκαριά πόντους με την εικόνα του απέναντι στον Ραντούλιτσα και τον Κούζμιτς. Και πού είστε ε; Έριχνα 30 πριν το ημίχρονο και είμαι και σε κρίση. Δεν είναι στα καλά του ο Ολυμπιακός. Στα καλά του θα είναι τον Μάη και τότε δεν θα βρει χειρόφρενο να σηκώσει.

Πηγή: sportit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags