Facebook Pixel Τους κάνει πλάκα παντού! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2016-01-27 22:21:00

Τους κάνει πλάκα παντού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τους κάνει πλάκα παντού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρομερός Ολυμπιακός... ισοπέδωσε τον Αστέρα με 5-0 στο Κύπελλο. Δύο γκολ ο Ιντέγιε, δύο ο Φορτούνης και μία «μαγεία» ο Πάρντο. Εξαιρετικό ματς από Ντουρμάζ και Καπίνο.

Απάντηση σε όσους αμφισβητούν την ανωτερότητα του έδωσε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε με 5-0 του Αστέρα Τρίπολης στο Γ. Καραϊσκάκης και καθάρισε από σήμερα την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Ιντέγιε σημείωσε δύο γκολ στο πρώτο μέρος, ακολούθησαν άλλα δύο από τον Φορτούνη στην επανάληψη, αλλά και μία γκολάρα από τον Πάρντο. Ο MVP όμως της βραδιάς ήταν ο Τζίμι Ντουρμάζ, που είχε συμμετοχή και στα πέντε γκολ!!

Το φοβήθηκε ο Σίλβα, το καθάρισε ο Ιντέγιε!

Αν και το τελικό αποτέλεσμα δείχνει πως ο Ολυμπιακός είχε ...εύκολη αποστολή, ο Μάρκο Σίλβα πριν από την σέντρα είχε φοβηθεί αρκετά τους Αρκάδες και για αυτό «κατέβασε» κανονική ενδεκάδα, με μοναδική εξαίρεση την παρουσία του Καπίνο κάτω από τα δοκάρια αντί του Ρομπέρτο. Τα πράγματα πάντως εξελίχθηκαν ιδανικά για τους Πειραιώτες, καθώς μόλις στο 13ο οι Μαζουάκου και Ιντέγιε ...έπιασαν στον ύπνο την άμυνα του Αστέρα και ο Νιγηριανός από κοντά έγραψε εύκολα το 1-0. Το γκολ αυτό άνοιξε τον δρόμο για την πρόκριση στους Ερυθρόλευκους, ωστόσο την ίδια στιγμή «πίεσε» τον Αστέρα να βγει μπροστά.

Οι Αρκάδες αμέσως μετά το γκολ ανέβασαν την απόδοσή τους και έχασαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν. Πρώτα με το σουτ του Χαμντανί και μετά με το σουτ του Ιγκλέσιας (25' -28'), τα οποία όμως σταμάτησε εντυπωσιακά ο Καπίνο. Οι φάσεις αυτές ...ξύπνησαν τον Ολυμπιακό, ο οποίος φόρτσαρε στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου και δικαιώθηκε. Στο 39' ο Θεοδωρόπουλος είπε «όχι» σε σουτ του Ιντέγιε, όμως στο 41', μετά από εξαιρετική κούρσα του Ντουρμάζ και ασίστ στον στράικερ των Πειραιωτών, ο τελευταίος με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0.

Σόου Ντουρμάζ και γκολάρες!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως ακριβώς τελείωσε το πρώτο, δηλαδή με τον Ολυμπιακό να... πετάει φωτιές. Μάλιστα, μόλις στο 50' πέτυχε και τρίτο γκολ, το οποίο ξεκίνησε και πάλι από ωραία ενέργεια του Ντουρμάζ, ο οποίος έτρεξε με την μπάλα από το κέντρο, πάσαρε εντός περιοχής στον Φορτούνη και αυτός εύκολα έγραψε το 3-0. Το σκορ αυτό ουσιαστικά ...χάριζε την πρόκριση στους Πειραιώτες, όμως στο 53' ο Αστέρας προσπάθησε να μειώσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Ο Μάσα έκανε την σέντρα, ο Μπερτόλιο πήρε μόνος του την κεφαλιά από πολύ κοντά, όμως ο Καπίνο απέκρουσε και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Αυτή ήταν και η τελευταία φάση για τους Αρκάδες, οι οποίοι στο τελευταίο μισάωρο ...παραδόθηκαν στις ορέξεις του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, στο 64' ο Ντουρμάζ έβγαλε την σέντρα και ο Φορτούνης με σουτάρα έγραψε το 4-0, ενώ στο 79' ο Πάρντο πέτυχε το γκολ της βραδιάς. Ο Ντουρμάζ και πάλι έκανε την σέντρα, η μπάλα κόντραρε, όμως ο Κολομβιανός με κοντρόλ και σουτάρα έβαλε το... κερασάκι για το 5-0. Κάπως έτσι τελείωσε το ματς και η πρόκριση, με τον Σίλβα να δίνει χρόνο σε Φουστέρ, Μανιάτη και Κολοβό στο τελευταίο 20λεπτο.

 

 










Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Ζντιέλαρ (74’ Μανιάτης), Πάρντο, Φορτούνης (71’ Φορτούνης), Ντουρμάζ (81’ Κολοβός), Ιντέγε

Στον πάγκο: Ρομπέρτο, Πουλίδο, Τσιμίκας, Ρέτσος

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι (67΄ Κιτοκό), Σανκαρέ, Γκοιάν (59’ Ζησόπουλος), Γιαννούλης, Χαμντανί, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Στανισάβλιεβιτς (46’ Μπερτόλιο), Μάσα, Γιάννου

Στον πάγκο: Καπετάνος, Τσοκάνης, Γκρόσιος, Ντουντού

Διαιτητής: Χρήστος Μήτσιος

Γήπεδo: Γεώργιος Καραϊσκάκης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags