Facebook Pixel Έκανε έγκλημα ο Παναθηναϊκός με τον Καπίνο!
| 2016-01-28 00:45:00

Έκανε έγκλημα ο Παναθηναϊκός με τον Καπίνο!

Έκανε έγκλημα ο Παναθηναϊκός με τον Καπίνο!

Αποθεωτικός ο Αλέφαντος στο SportDog για Ολυμπιακό και ...Μανταλόζη! Ποιος "ερυθρόλευκος" θυμίζει άλλες εποχές; Τι άποψη έχει για Βιγιαφάνες και Βελλίδη;

Ο Ολυμπιακός ήταν εκπληκτικός, μπορώ να πω ότι έκανε τρομερή εμφάνιση. Όλοι έπιασαν πολύ καλή απόδοση. Μου άρεσε και ο Καπίνο για τον οποίο θα ξαναπώ ότι έκανε έγκλημα ο Παναθηναϊκός. Οι παλιοί αναγνώστες της στήλης ξέρουν ότι τον γουστάριζα από τότε που έπαιζε στον ΠΑΟ και έλεγα ότι τέτοιο ταλέντο με τέτοια σωματικά προσόντα δεν γίνεται να μην προχωρήσει. Μανταλόζη τον είχα χαρακτηρίσει. Και έχω δει τον Μανταλόζη να παίζει.

Και ο Ιντέγε ήταν καλός σε αυτό το ματς και ο Ντουρμάζ και ο Πάρντο στο τέλος. Και ο Μαζουακού και ο Ομάρ.

Ο νεαρός Σέρβος χαφ μου άρεσε πάλι, καλός τεχνίτης αλλά θέλω να τον δω με σοβαρό αντίπαλο γιατί σε αυτό το ματς ο Αστέρας ήταν ομάδα της πλάκας. Σαν ερασιτέχνες ήτανε, τακτική βατερλό από τον Βεργέτη, ήρθε να παίξει τον Ολυμπιακό λες και έπαιζε με τον Αγροτικό Αστέρα. Είχε τις γραμμές του με 30 μέτρα απόσταση η μία από την άλλη, τον διέλυσε ο Ολυμπιακός, τον τιμώρισε, μπορούσε να φάει 8 γκολ αντί για 5.

Καταπληκτικός ήταν ο Φορτούνης, είμαι ο πρώτος που βγήκα να πω ότι τελείωσε ο Τσόρι και κάθε βδομάδα φωνάζω ότι θα είναι αμαρτία να εμποδίζει το δρόμο του Φορτούνη. Δεν υπάρχει Τσόρι μπροστά στον Φορτούνη. Εδώ μιλάμε για καταπληκτικό Έλληνα παίκτη που θα αφήσει εποχή. Τους κονιορτοποίησε, απίθανα γκολ. Μεγάλος παίκτης, θυμίζει παίκτες άλλων εποχών και έχει και ταχύτητα. Σε χρόνο μηδέν βρίσκεται από τη σέντρα στη μεγάλη περιοχή. Τα έχει όλα πλέον, μόνο τις κεφαλιές του θα μπορούσε να φτιάξει, δεν του λείπει τίποτα άλλο.

Αργοί παίκτες στον Αστέρα, αργά τα σέντερ μπακ, έκανε ό,τι ήθελε ο Ολυμπιακός. Έφυγε ο κόσμος χορτάτος από το γήπεδο. Και ταχύτητα είχε ο Ολυμπιακός, διέλυσε το ναυάγιο του Αστέρα. Έχει κάνει έργο ο Μαρινάκης και ο προπονητής αυτός, να τα λέμε αυτά, να είμαστε δίκαιοι.

Ο Σεμπά πάλι έμεινε εκτός αποστολής, δεν ξέρω αν του κάνει γυμνάσια, εγώ αυτό που έλεγα πάντα είναι ότι αυτός ο παίκτης είναι μόνο ένας πειθαρχημένος παίκτης που κυνηγάει το αντίπαλο μπακ, αλλά πέρα από φιλότιμος δεν απειλεί τα δίχτυα. Άμα δεν απειλείς τα δίχτυα τι να σε κάνω, γιατί να μου τρως θέση στην 11άδα, εξτρέμ παίζεις.

Τον Βιγιαφάνες που θέλει να πάρει ο Παναθηναϊκός τον έχω δει, καλός παίκτης είναι. Όπως καλά λόγια έχω πει και για τον Μπουμάλ και τον δεξί μπακ που έφερε ο Παναθηναϊκός, μου αρέσουνε. Όμως θα έχει ταλαιπωρία ο ΠΑΟ επιθετικά, θα είναι δύσκολος στο γκολ. Διότι με πεσμένο Μπεργκ οι άλλοι δεν μπορούν να βγάλουν το φίδι από την τρύπα. Ο Καλτσάς είναι μικρών δυνατοτήτων παίκτης, ο Κλωναρίδης είναι λίγος γιατί είναι ασταθής, ο Πέτριτς μεγάλωσε και είναι αργός, ο Αμπέντ είναι βαρύ κορμί, ο Εσιέν είναι μεγάλος σε ηλικία, ο Ζέκα δεν απειλεί, θα έχει προβλήματα ο ΠΑΟ.

Ο Ατρόμητος βγάζει ένα σπουδαίο τερματοφύλακα τον Μπάρκα, σπουδαία σωματικά προσόντα όπως και ο Καπίνο. Εγώ θέλω τον τερματοφύλακα να έχει μπόι, ο Βελλίδης που πήρε ο ΠΑΟΚ για παράδειγμα πασχίζει, σκίζεται, τα δίνει όλα το παιδί, αλλά του λείπει το μπόι. 1.85 ύψος για τερματοφύλακα είναι λίγο.

Πάει να πάρει τον Μπακασέτα ο ΠΑΟΚ, και τον Γιάννου λέει, τι είναι αυτοί, έχει τόσα νέα παιδιά ο ΠΑΟΚ, αν δεν κάνει σοβαρές μεταγραφές να φέρει παικταράδες να γεμίζει την Τούμπα, πρωτάθλημα δεν πρόκειται να πάρει ποτέ.

Επιμέλεια: Θέμης Σινάνογλου

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags