Facebook Pixel Ο... Έλληνας εξάδελφος του ΛεΜπρον Τζέιμς στο Rick & Roll
Life
| 2016-03-07 18:29:00

Ο... Έλληνας εξάδελφος του ΛεΜπρον Τζέιμς στο Rick & Roll

Ο... Έλληνας εξάδελφος του ΛεΜπρον Τζέιμς στο Rick & Roll

Η εκπομπή Pick & Roll έρχεται το βράδυ της Τρίτης 8 Μαρτίου στις 20.00 στο OTE SPORT 4HD, με θέματα από ολόκληρο τον μπασκετικό πλανήτη. Ο Ισπανός σούπερ σταρ των Σικάγο Μπουλς, Πάου Γκασόλ μιλάει για τη σχέση του με τον Κόμπε Μπράιαντ, τις μονομαχίες του με την Εθνική Ελλάδας και αποθεώνει τους Δημήτρη Διαμαντίδη και Βασίλη Σπανούλη.  

Στο επόμενο θέμα του Pick & Roll, τέσσερις εκ των πιθανότερων αντιπάλων της Εθνικής Ελλάδας στο προ Ολυμπιακό Τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Τορίνο -εκεί όπου η "επίσημη αγαπημένη" θα επιδιώξει να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο- μιλούν για την Εθνική ομάδα και όχι μόνο. Πιο συγκεκριμένα, ο Ντανίλο Γκαλινάρι των Νάγκετς, ο Έτορε Μεσίνα των Σπερς, ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς των Νετς και ο Μάριο Χεζόνια των Μάτζικ, αναλύουν στην κάμερα του OTE TV την ελληνική ομάδα και, παράλληλα, σχολιάζουν ενδιαφέροντα θέματα της επικαιρότητας του ΝΒΑ. 

 

Ξεχωρίζει επίσης η συνέντευξη του Πάτρικ Γιανγκ, στον Άρη Μπάρκα. Για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, που θα τον κρατήσει εκτός παρκέ μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού μιλά για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, αυτές που βιώνει τώρα και υπόσχεται ότι θα επιστρέψει καλύτερος.

Εξίσου ενδιαφέρουσα είναι η εξομολόγηση του κόουτς της Ρεάλ, Πάμπλο Λάσο, στον Θανάση Ασπρούλια. Ο πιο… παρεξηγημένος προπονητής της Ευρώπης μιλάει για τον σημαντικό ρόλο που έχει παίξει ο Ολυμπιακός στην καριέρα του και διευκρινίζει τα της σχέσης του με τον Γιάννη Μπουρούση. 

Επιστροφή στην Ελλάδα, όπου λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Σέρβος σέντερ του Παναθηναϊκού, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα εξηγεί στον Κώστα Κατέβα πώς ήλθε η αγωνιστική άνοδος των "πρασίνων" και απονέμει τα εύσημα στον Φάρο, για την πρόκριση του στον τελικό του Κυπέλλου. 

Επίσης, ο Αμερικανός φόργουορντ του Ρεθύμνου, Ντάριους Κάρτερ, αποκαλύπτει τη σχέση του με τον εξάδελφό του, του οποίου το όνομα είναι ΛεΜπρον Τζέιμς!

Όπως πάντα, ο Κυριάκος Κουρουτσαβούρης παρουσιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, ξεκινώντας από τη νίκη του Κόμπε Μπράιαντ επί του Στεφ Κάρι και το τριπλ νταμπλ του Γιάννη Αντετοκούνμπο απέναντι στον Κέβιν Ντουράντ.

Όλα αυτά το βράδυ της Τρίτης στο Pick & Roll του ΟΤΕ ΤV, που παρουσιάζει ο Βασίλης Σκουντής. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags