Facebook Pixel «Αυτόν θέλουν για πρόεδρο της ΕΠΟ ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και ΠΑΟ»
| 2016-03-09 21:48:00

«Αυτόν θέλουν για πρόεδρο της ΕΠΟ ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και ΠΑΟ»

«Αυτόν θέλουν για πρόεδρο της ΕΠΟ ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και ΠΑΟ»

Δηλώσεις που θα συζητηθούν για την… επόμενη ημέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και τις κινήσεις του Ιβάν Σαββίδη.

O πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλης Χατζηαποστόλου μίλησε στο Metropolis 95,5 για τις τελευταίες εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αποκάλυψε, ότι Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έχουν συμφωνήσει στην πρόταση του Ιβάν Σαββίδη, ώστε ο επόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ να είναι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Βαγγέλης Γραμμένος!
 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Χατζηαποστόλου:

 

Για τη χθεσινή συνάντηση των ιδιοκτητών: «Πιστεύω ότι ήταν μια χαρά, αλλά σίγουρα δεν έγινε και με τους καλύτερους οιωνούς και τις καλύτερες συμπεριφορές. Κάποιοι στην Ελλάδα εξακολουθούμε να είμαστε “Ελληνάρες”, δεν θέλουμε να θιγούν τα συμφέροντά μας. Έγινε ένα γερό ξεκίνημα και θα υπάρξει συσπείρωση στον κόσμο, που προτίθεται να αντιδράσει για να φύγει αυτό το σαθρό σύστημα, ώστε να μπορέσει το ποδόσφαιρο να ξαναβρεί τον δρόμο του. Η αντίδραση του κόσμου θα σύρει τους προέδρους των Ενώσεων, οι οποίοι προβληματίζονται και βλέπουν ότι δεν πάει άλλο. Από τον αγώνα που κάνουμε, πιστεύουμε ότι θα έχουμε αλλαγή του καθεστώτος, με την πεποίθηση ότι δεν θα έχουμε νέους χαλίφηδες, γιατί αν γίνει αυτό, εγώ θα είμαι ο πρώτος που θα φύγει».

 

Για το αν ο Γραμμένος θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ: «Τίποτα δεν είναι στον αέρα. Όλα έχουν δρομολογηθεί. Ο Γραμμένος είναι ο συντονιστής της προσπάθειας και έχει τη σύμφωνη γνώμη του ΠΑΟΚ, αλλά και της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού. Πιστεύω και πολλών προέδρων των Ενώσεων που θα αναδείξουν τον αρχηγό. Κάποιοι στην Αθήνα εκφράζουν κάποιες αμφισβητήσεις προς το πρόσωπο του Γραμμένου. Η Ένωση Μακεδονίας είχε πάντα σωστές θέσεις, αλλά καθιερώθηκε στο μυαλό κάποιων ότι η Θεσσαλονίκη ήταν πάντα αρνητική σε όλα. Έχει μπει στη συνείδηση κάποιων προέδρων αυτό. Πιστεύω θα το ξεπεράσουμε όμως».

 

Για τα όσα αποκαλύπτουν κάποιοι για τον Γραμμένο: «Είναι παμπόνηροι που ζουν μέσα στην Ομοσπονδία, που τους έχω καταγγείλει, οι οποίοι μηχανοραφούν όλη αυτήν την περίοδο. Προσπαθούν να κάνουν επιδείξει ισχύος, αλλά αυτά θα πέσουν στο κενό. Αν κάποιος έχει κάνει μια παρατυπία τι σημαίνει; Ότι φταίει ο πρόεδρος; Δεν θα υπάρξει καμιά ποινή. Είναι κίνηση εντυπωσιασμού. Την παρουσίαζε μπροστά στον Γραμμένο ο Μαζαράκης, που είναι αντιπρόεδρος, και προδίκαζε το αποτέλεσμα, λέγοντας πως πρόκειται για μεγάλη σκάνδαλο. Είναι βλακείες και τεχνάσματα τις στιγμής όλα αυτά».

 

Για το αν μπορεί να ηγηθεί ο Γραμμένος: «Στο πρόσωπό του Γραμμένου υπάρχουν τα στοιχεία για να ηγηθεί. Έχει τα τυπικά στοιχεία. Είναι πτυχιούχος. Οι σύμβουλοι αυτή τη στιγμή δεν έχουν εκπαίδευση επιπέδου πανεπιστημίου. Ο Γραμμένος είναι δικηγόρος. Το καταστατικό της Ομοσπονδίας θέλει ανθρώπους που να μπορούν να τα καταλαβαίνουν αυτά».

 

Για την επιλογή Σαββίδη: «Θέλει ο Σαββίδης τον Γραμμένο. Δεν μου άρεσε η δήλωση του, που είπε ότι θέλει ο πρόεδρος να είναι από τη Θεσσαλονίκη. Ήταν λανθασμένη πρόταση, όλα τα άλλα όμως με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο. Πρέπει να αντιδράσουμε. Αυτή η αλαζονεία που υπάρχει από αυτό το σύστημα βγάζει τον κόσμο από τα ρούχα του. Ευελπιστώ ότι θα πάνε όλα καλά και τα μηνύματα που παίρνουμε είναι πολύ καλά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτή είναι η δήλωση που "τελείωσε" τον Τούντορ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags