Facebook Pixel Μιντιούρης: Οφσάιντ το πρώτο γκολ του ΟΣΦΠ, έπρεπε να αποβληθεί ο Μιλιβόγεβιτς
| 2016-03-14 18:13:00

Μιντιούρης: Οφσάιντ το πρώτο γκολ του ΟΣΦΠ, έπρεπε να αποβληθεί ο Μιλιβόγεβιτς

Μιντιούρης: Οφσάιντ το πρώτο γκολ του ΟΣΦΠ, έπρεπε να αποβληθεί ο Μιλιβόγεβιτς

Ο παλαίμαχρος ρέφερι σχολιάζει τη διαιτησία του Κύζα στο ντέρμπι των "αιωνίων".

Σύμφωνα με τον κριτή διαιτησίας του Master Ref, Ναούμ Μιντιούρη, το τέρμα του Καμπιάνο στο 1-1 του ΟΣΦΠ στο ντέρμπι των «αιωνίων» δεν θα έπρεπε να έχει μετρήσει ποτέ λόγω αντικανονικής θέσης του Τσόρι ο οποίος επηρεάζει τη φάση.

Επίσης κακώς ο διαιτητής Κύζας δεν άφησε τους γηπεδούχους με παίκτη λιγότερο στο δεύτερο μέρος αφού ο Μιλιβόγεβιτς έκανε εσκεμμένο παίξιμο με τον αγκώνα στον Ζέκα και θα έπρεπε να έχει αντικρίσει την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αναλυτικά:

Αγώνας: ΟΣΦΠ – Παναθηναϊκός (3-1), Διαιτητής: Κύζας, Κριτής: Ναούμ Μιντιούρης

«Στο 10΄ σωστά ο διαιτητής σφύριξε το χέρι του Πράνιτς καθώς ο Κροάτης με την κίνηση που κάνει μεγαλώνει την περιφέρεια του σώματός του, όμως κακώς τον παρατήρησε με την κίτρινη κάρτα.

Στο 27΄ ορθώς ο βοηθός άφησε την φάση να εξελιχθεί με τον Ταυλαρίδη ο οποίος αν και είναι στην ίδια ευθεία, δέχεται την μπάλα από κακό κοντρόλ του Ιντέγε. Στο 31΄ ορθώς συνεχίστηκε τα ματς διότι ο Σαλίνο κάνει θέατρο προσπαθώντας να κερδίσει πέναλτι από τον Κουτρουμπή. Ο διαιτητής έπρεπε να του δείξει την κίτρινη αλλά δεν το έπραξε.

Στο 38΄ ο βοηθός Δημητριάδης ορθώς σήκωσε το σημαιάκι στην φάση που ο ΟΣΦΠ έκανε το 1-1 για οφσάιντ του Τσόρι. Ο παίκτης του ΟΣΦΠ βρίσκεται στο οπτικό πεδίο του Στιλ και προσπαθεί να τον ξεγελάσει με την κίνηση του ποδιού. Λάθος του διαιτητή που μέτρησε κανονικά το τέρμα και πήρε τελικά την φάση επάνω του (Σελ 114, φωτογραφία 6 του κανονισμού διαιτησίας).

Στο 59΄ κακώς δεν σημειώθηκε επιθετικό φάουλ σε μαρκάρισμα του Μιλιβόγεβιτς πάνω στον Ταυλαρίδη και στην συνέχεια κακώς δεν έδειξε ο διαιτητής κίτρινες και στους δύο για τον διαπληκτισμό τους. Στο 62΄ υπάρχει εσκεμμένο παίξιμο του Μιλιβόγεβιτς με τον αγκώνα πάνω στο κεφάλι του Ζέκα και ο παίκτης του ΟΣΦΠ έπρεπε να δει την δεύτερη κίτρινη και να αποβληθεί από τον αγώνα».

* Υπενθυμίζεται ότι ο κανόνας 11 αναφέρει τα εξής: «Παράβαση οφσάιντ που τιμωρείται: Ενας παίκτης που βρίσκεται σε θέση οφσάιντ τιμωρείται μόνο εάν την στιγμή που η μπάλα αγγίξει ή μεταβιβαστεί από έναν συμπαίκτη του, αυτός συμμετέχει ενεργά στο παιχνίδι, κατά την άποψη του διαιτητή, με το να: Επηρεάζει το παιχνίδι ή επηρεάζει έναν αντίπαλό του ή αποκτά πλεονέκτημα ευρισκόμενος στην θέση αυτή».

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 7

ΠΗΓΗ: soccerplus.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags