Facebook Pixel Νέα συνάντηση Κοντονή με μεγάλους, σε ουζερί!
| 2016-03-27 11:15:00

Νέα συνάντηση Κοντονή με μεγάλους, σε ουζερί!

Νέα συνάντηση Κοντονή με μεγάλους, σε ουζερί!

Δεν το βάζει κάτω ο Κοντονής Σταύρος. Περισσότερο αποφασισμένος, μετά το ναυάγιο της συνάντησής του με τους Μαρινάκη, Σαββίδη και Μελισσανίδη, είναι ο υφυπουργός...

...Για να προχωρήσει στην εξυγίανση του ποδοσφαίρου. Δεν πρόκειται να προδώσει τον ελληνικό λαό ο συριζαίος, από τον οποίο περιμένει να σταματήσουν οι στημένες διαιτησίες.

Εδώ και 14 μήνες ο υφυπουργός, ο Κοντονής Σταύρος έκανε πολλά. Και περίμενε ακόμα περισσότερα να πετύχει αν ερχόντουσαν στο γραφείο του οι Μαρινάκης και Αλαφούζος, Μελισσανίδης και Σαββίδης. Και επειδή η συνάντηση, λόγω του προβλήματος με την Δικαιοσύνη του Μαρινάκη έπαθε λάστιχο, δεν έγινε, ο Κοντονής Σταύρος σκέπτεται βασανιστικά πως θα βρεθεί με τα τέσσερα, έστω με τα τρία αφεντικά των μεγάλων ΠΑΕ.

Συνεργάτης του υφυπουργού είχε τη μεγάλη ιδέα. Έκανε τη μεγάλη πρόταση. Να καλέσει τους «4» σε ουζάδικο, που σερβίρει και πατσά. Εκεί, σε ατμόσφαιρα χαλαρή και ευχάριστη, φιλική κι όχι «υπηρεσιακή», να αποφασίσουν όλοι ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ. Και πώς θα επιλεχθούν οι διαιτητές του πίνακα.

Ήδη, το επιτελείο του υφυπουργού αναζητά το κατάλληλο τσιπουράδικο με σπέσιαλ μεζέδες προς Χαλκίδα μερηά.

Ο Κοντονής και ο Σύριζα δεν θα επιτρέψουν να σπιτωθεί σε μπουρδέλο η Ελλάδα, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags