Facebook Pixel Δεν τον θέλει ο Σίλβα, τον πουλάει ο Ολυμπιακός!
| 2016-03-27 22:35:00

Δεν τον θέλει ο Σίλβα, τον πουλάει ο Ολυμπιακός!

Δεν τον θέλει ο Σίλβα, τον πουλάει ο Ολυμπιακός!

Ποιος Έλληνας άσος αναμένεται να αποχωρήσει από το Λιμάνι το καλοκαίρι με καλοκαιρινή μεταγραφή; Ήδη έχει βρεθεί ομάδα και συζητάει με τους Πειραιώτες.

Αν και η αγωνιστική περίοδος ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, στον Ολυμπιακό έχουν ήδη ξεκινήσει να ασχολούνται από τώρα με τις κινήσεις που θα γίνουν το καλοκαίρι για την διαμόρφωση του ρόστερ.

Με δεδομένο λοιπόν πως ο Μάρκο Σίλβα θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας, στο Λιμάνι θα πρέπει πρώτα να ασχοληθούν με τους παίκτες που θα φύγουν από το ρόστερ και πιο συγκεκριμένα με όσους είναι δανεικοί και δεν βρίσκονται στα πλάνα του Μάρκο Σίλβα.

Ένας εξ αυτών είναι ο Τάσος Αυλωνίτης, ο οποίος μπορεί να μην κατάφερε να πείσει τον Πορτογάλο προπονητή ότι αξίζει να φοράει τα ερυθρόλευκα, ωστόσο στην Στουρμ Γκρατς που βρίσκεται ως δανεικός, τα πηγαίνει περίφημα και για αυτό οι Αυστριακοί θέλουν να τον κρατήσουν και μετά το τέλος του δανεισμού του.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ήδη έχουν κάνει κάποιες συζητήσεις με τον Ολυμπιακό και για αυτό το λόγο μέσα στις επόμενες ημέρες, θα κάνει ένα ταξίδι ο μάνατζερ του Αυλωνίτη, ώστε να… τρέξει το θέμα.

Οι Πρωταθλητές είναι θετικοί για την συγκεκριμένη πώληση, ωστόσο θα πρέπει πρώτα να ικανοποιηθούν οικονομικά. Η Στουρμ αυτή τη στιγμή δεν έχει δώσει αυτά που ζητάνε στο Λιμάνι, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ερυθρόλευκοι δεν αγχώνονται ιδιαίτερα, καθώς εκτιμούν πως άμεσα θα εμφανιστούν και άλλοι ενδιαφερόμενοι, με καλύτερη πρόταση, για τον Έλληνα στόπερ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σκάει deal πολλών εκ. ευρώ στον Ολυμπιακό!


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags