Facebook Pixel “Αν ο Πογκμπά φύγει, θα σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ μεταγραφής”!
| 2016-04-01 17:42:00

“Αν ο Πογκμπά φύγει, θα σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ μεταγραφής”!

“Αν ο Πογκμπά φύγει, θα σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ μεταγραφής”!

Σπουδαίος άσος πλέκει το εγκώμιο του Γάλλου και προβλέπει πως ενδεχόμενη μετακίνησή του θα “σπάσει” όλα τα κοντέρ...

Μπορεί ο Αντρέα Πίρλο να έχει αποχωρήσει από τη Γιουβέντους, αλλά έχει συνδέσει το όνομά του με τη “μεγάλη κυρία” και σίγουρα η γνώμη του μετράει.

Ο μέσος της Νιου Γιορκ Σίτι ,πλέον, μίλησε στη “Mirror” και δήλωσε πως αν ο Πολ Πογκμπά αποχωρήσει από τη Γιούβε, θα αποτελέσει την ακριβότερη μεταγραφή όλων των εποχών! Επίσης, παραδέχτηκε πως ο Γάλλος είναι ο καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής με τον οποίο έχει υπάρξει συμπαίκτης και δεν παρέλειψε να ρίξει τα... καρφιά του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, απορώντας για την επιλογή του να τον αφήσει να φύγει το 2012!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Αντρέα Πίρλο:

Για το εάν η Γιουβέντους πρέπει να πουλήσει τον Πογκμπά: “Φυσικά, η Γιουβέντους θα θέλει να τον κρατήσει αλλά μερικές φορές μπορείς να δεχτείς μια προσφορά τόσο μεγάλη που σου επιτρέπει να χτίσεις μια ολόκληρη ομάδα και πιστέυω πως μπορεί να φτάσει σε αυτά τα χρήματα.

Στην ηλικία του, μπορείς να χτίσεις μια ομάδα γύρω από αυτόν για τα επόμενα χρόνια. Αν όμως αποφασίσει να φύγει, τότε πιστεύω πως θα αποτελέσει το παγκόσμιο ρεκόρ μεταγραφής”.

Για την αγωνιστική ικανότητα του Γάλλου και την αποχώρησή του από το Μάντσεστερ: “Έχω παίξει με σπουδαίους νέους παίκτες, αλλά ο Πογκμπά είναι ο κορυφαίος που έχω δει. Από την πρώτη προπόνηση διαπιστώσαμε πως ήταν ξεχωριστός. Υπήρχε μια μεγάλη απορία μεταξύ των μεγαλύτερων παικτών για το λόγο που η Γιουνάιτεντ του επέτρεψε να φύγει”!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags