Facebook Pixel Νικολακόπουλος: Η FIFA καλά τα λέει, εμείς κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε
| 2016-04-06 15:48:00

Νικολακόπουλος: Η FIFA καλά τα λέει, εμείς κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε

Νικολακόπουλος: Η FIFA καλά τα λέει, εμείς κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει για την στάση της FIFA έναντι της κυβέρνησης και της ΕΠΟ.

Στα δικά μου τα μάτια τουλάχιστον, η FIFA μια χαρά τα λέει. Το πρόβλημα είναι δικό μας. Εμείς κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε.

• Τι λέει ουσιαστικά η FIFA στην ελληνική κυβέρνηση; «Καταλαβαίνουμε ότι βλέπετε κάποια πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο που δεν σας αρέσουν. Και θέλετε να τα αλλάξετε. Ωραία. Να βοηθήσουμε κι εμείς, από την πλευρά μας, ώστε να φτιάξετε καλύτερο ποδόσφαιρο. Όμως, ο τρόπος που λέτε, δεν είναι ο σωστός. Δεν γίνεται έτσι στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Υπάρχουν άλλοι τρόποι. Καθόμαστε κάτω και τους συζητάμε. Όμως, όχι με τον τρόπο που λέτε, τον πραξικοπηματικό. Αυτό δεν παίζει».

• Τι λέει ουσιαστικά η FIFA στην ΕΠΟ; «Βλέπουμε ότι η κυβέρνηση κάνει παρεμβάσεις. Είμαστε εναντίον στις παρεμβάσεις και δεν θα τις αποδεχθούμε. Όμως, κάποια από τα πράγματα που λέει, δείχνουν να έχουν βάση. Κάτι δεν κάνετε κι εσείς καλά. Πρέπει να κάτσουμε να τα δούμε, να τα αλλάξετε».

• Η θέση της FIFA είναι η πιο σωστή. Βλέπει την πραγματικότητα και την αντιμετωπίζει. Αλλά όχι στα…όρθια. Κι ούτε υπέρ του ενός και κατά του άλλου. Σου λέει, όμως, ότι πάνω απ΄όλα πρέπει να κάνεις το Κύπελλο, γιατί πολύ απλά δεν μπορείς να ακυρώνεις μία διοργάνωση με το έτσι θέλω.

• Το ζητούμενο είναι οι δικοί μας τι κάνουν απέναντι στη λογική θέση που κρατάει η FIFA. Κι αυτό που βλέπουμε είναι ότι απλά δεν κάνουν πίσω ούτε οι μεν, ούτε οι δε. Συγνώμη, αλλά είναι υπεύθυνη στάση αυτή;

Πηγή: SportFM.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags