Facebook Pixel Πλάκα κάνεις! Πόσα ζητάνε για Μπακασέτα; Πόόόσα;
| 2016-04-06 14:30:00

Πλάκα κάνεις! Πόσα ζητάνε για Μπακασέτα; Πόόόσα;

Πλάκα κάνεις! Πόσα ζητάνε για Μπακασέτα; Πόόόσα;

Ο Τάσος Μπακασέτας είναι το πιο καυτό όνομα στη Σούπερ Λίγκα, όλες οι μεγάλες ομάδες ενδιαφέρονται γι' αυτόν κι αυτό μάλλον επιτρέπει στον Πανιώνιο να έχει τρελές αξιώσεις!

Ο Τάσος Μπακασέτας κάνει απίθανα πράγματα τη φετινή σεζόν με τον Πανιώνιο και μοιραία βρίσκεται στο στόχαστρο των κορυφαίων ομάδων της Σούπερ Λιγκ.

Οι πληροφορίες λένε ότι οι υποψήφιοι μνηστήρες έχουν ήδη προσεγγίσει την ομάδα της Νέας Σμύρνης για να μάθουν τι ζητάει για τον νεαρό επιθετικό, προκειμένου να τον κλείσουν από τώρα για το καλοκαίρι.

Ωστόσο, αυτό που προκύπτει από τις πρώτες κρούσεις που έχουν γίνει προς την πλευρά του Πανιωνίου είναι ότι οι απαιτήσεις για τον Έλληνα άσο είναι αρκετά υψηλές. 

Όπως λέγεται, η ομάδα της Νέας Σμύρνης εκτιμάει την αξία του Τάσου Μπακασέτα κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ, ποσό το οποίο θεωρείται πολύ μεγάλο για πολλούς λόγους. 

Βέβαια, οι "κυανέρυθροι" έχουν κάθε δικαίωμα να αξιώνουν τόσα χρήματα, από τη στιγμή που πρόκειται για έναν εξαιρετικά ταλαντούχο Έλληνα παίκτη, ίσως τον πιο φορμαρισμένο αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα, για τον οποίο ετοιμάζονται να "σφαχτούν" οι πιο ισχυρές ομάδες στη Σούπερ Λιγκ.

Κι αν, φυσικά, οι Νεοσμυρνιώτες δε ρίξουν τις απαιτήσεις τους, τότε είναι πολύ πιθανό κάποιες από τις ομάδες που φέρονται να ενδιαφέρονται να κάνουν πίσω, ανοίγοντας το δρόμο σε αυτές που έχουν τη δυνατότητα να ξοδέψουν ένα τέτοιο ποσό... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Εκεί θέλει να πάει ο Μπακασέτας!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags