Facebook Pixel Κυπριακά κόλπα αλά Ολυμπιακός στην ΑΕΚ;
| 2016-04-11 20:41:00

Κυπριακά κόλπα αλά Ολυμπιακός στην ΑΕΚ;

Κυπριακά κόλπα αλά Ολυμπιακός στην ΑΕΚ;

Συνάντηση με υψηλό στέλεχος της Ένωσης είχε μάνατζερ από τη Μεγαλόνησο που συνεργάζεται με τον Ολυμπιακό.

Ποιος μάνατζερ είχε τετ α τετ με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς την Δευτέρα (11/4) στα νέα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ; Όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας Marca SL, ο εκτελεστικός διευθυντής των "κιτρινόμαυρων" συναντήθηκε με τον Δημήτρη Ζήνωνος.

«Ο Κύπριος ατζέντης βρίσκεται τα τελευταία 24ώρα στην Αθήνα και μάλιστα την Κυριακή (10/4) έκανε check in στο ΟΑΚΑ παρακολουθώντας δια ζώσης την αναμέτρηση της Ενωσης με τον Πανιώνιο. Το γραφείο με το οποίο συνεργάζεται ο εν λόγω agent διαθέτει στο πελατολόγιό του μεταγραφικούς στόχους της ΑΕΚ από την Πορτογαλία και παίκτες που τσέκαραν κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής τους στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου οι Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Αλεξ Ντε Μπαρτόλο. Ο Ζήνωνος είχε όπως προαναφέραμε τη Δευτέρα (11/4) τετ α τετ με τον εκτελεστικό διευθυντή της ΑΕΚ Ντούσαν Μπάγεβιτς στα (νέα) ιδιαίτερα διαμερίσματα των «κιτρινόμαυρων» σε ένα ραντεβού με έντονες μεταγραφικές... οσμές», ανέφερε το ρεπορτάζ του σάιτ.

Ο Ζήνωνος έχει πολύ καλές σχέσεις στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό και όπως φαίνεται θέλει να χτίσει εξίσου ισχυρούς δεσμούς με το αντίπαλον δέος των "ερυθρόλευκων", την ΑΕΚ. Αξίζει να σημειωθεί, ότι με δική του μεσολάβηση δόθηκαν στην Ανόρθωση, Τζανακάκης, Μαρτίνες και Πελέ (τον τελευταίο τον απέκτησε ως ελεύθερο).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags