Facebook Pixel Το παρασκήνιο με Πουλίδο που δεν έγραψε κανείς!
| 2016-05-30 10:15:00

Το παρασκήνιο με Πουλίδο που δεν έγραψε κανείς!

Το παρασκήνιο με Πουλίδο που δεν έγραψε κανείς!

Το "θρίλερ" με την απαγωγή του Άλαν Πουλίδο έλαβε αίσιο τέλος, αλλά στην υπόθεση υπάρχει πολύ παρασκήνιο που μόνο εδώ θα διαβάσετε. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο. 

Χαρμόσυνα ήταν τα νέα που ήρθαν σήμερα από το Μεξικό για τον επιθετικό του Ολυμπιακού, αφού η επιχείρηση των αρχών στέφθηκε με επιτυχία κι έτσι ο Μεξικανός απελευθερώθηκε, όντας καλά στην υγεία του.

Η υπόθεση του Άλαν Πουλίδο που συγκλόνισε τον κόσμο τις τελευταίες 24 ώρες τελείωσε αισίως, ωστόσο για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο προηγήθηκαν πολλά "επεισόδια" για να οδηγηθούμε τελικά στην απελευθέρωσή του.

Ο 25χρονος φορ απήχθη τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή Ταμαουλίπας του Μεξικού, όπου βρισκόταν για διακοπές με την κοπέλα του και έκτοτε δεν έδωσε σημάδια ζωής. Μάλιστα, οι απαγωγείς κράτησαν αρχικά και την σύντροφό του, Ιλεάνα Σάλας, αλλά στη συνέχεια την άφησαν ελεύθερη.

Η κατάθεσή της δεν βοήθησε ιδιαίτερα τις αρχές, με τον αδερφό του ποδοσφαιριστή να επιβεβαιώνει λίγο αργότερα την εξαφάνισή του, ενώ εν συνεχεία έγινε γνωστό ότι οι απαγωγείς ζητούσαν λύτρα για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Τις τελευταίες ώρες γράφτηκαν ακόμα και ρεπορτάζ στο Μεξικό που τον ήθελαν για νεκρό, όμως - ευτυχώς- δεν επιβεβαιώθηκαν, αφού σήμερα, τις πρώτες πρωινές ώρες ο Πουλίδο απελευθερώθηκε.

Όπως μετέδωσαν τα μεξικάνικα Μέσα η επιχείρηση των Αρχών μαζί με την τοπική αστυνομία, τις ειδικές δυνάμεις και του αρμόδιου τμήματος για απαγωγές, στέφθηκε με επιτυχία, με τον επιθετικό του Ολυμπιακού να φέρει κάποιους μικροτραυματισμούς, όπως και ένας από τους έξι απαγωγείς του ( ο οποίος και συνελήφθη).

Ο Πουλίδο μεταφέρθηκε εν συνεχεία στο νοσοκομείο όπου έδειχνε πελαγωμένος και χαμένος από την περιπέτεια που πέρασε, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα από τις παρακάτω φωτογραφίες που θα δείτε και που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

Σε αυτές ο 25χρονος άσος εμφανίζεται με δεμένο το χέρι (τραυματίστηκε κατά την διάρκεια διάσωσης) και ιδιαίτερα ταλαιπωρημένος και καταπονημένος, ενώ μεξικάνικο Μέσο φιλοξενεί και δήλωσή του που λέει πως είναι καλά.

"Ευχαριστώ το Θεό, είμαι καλά", είπε σύμφωνα με τα Μέσα του Μεξικού ο Πουλίδο, με την ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω του Κώστα Παραπαπά να αναφέρει με την σειρά της: "Όλα καλά! Ο εφιάλτης τελείωσε για τον Άλαν! Είναι με τους δικούς του και είναι ασφαλής".

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο από την απελευθέρωση του Πουλίδο και την διακομιδή του στο νοσοκομείο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags