Facebook Pixel "Έχουμε συζητήσει με τον πρόεδρο και έχουμε συμφωνήσει"
| 2016-05-30 21:19:00

"Έχουμε συζητήσει με τον πρόεδρο και έχουμε συμφωνήσει"

"Έχουμε συζητήσει με τον πρόεδρο και έχουμε συμφωνήσει"

Ο Αντρέα Στραματσόνι σε δηλώσεις του στη NOVA αναφέρθηκε στην τελευταία ευκαιρία του Παναθηναϊκού να βγει πρώτος στα play off, ενώ επιβεβαίωσε για μία ακόμα φορά την συμφωνία που υπάρχει με τον Γιάννη Αλαφούζο για ανανέωση του συμβολαίου του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιταλός τεχνικός στην κάμερα της NOVA:

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Ναι με την νίκη με τον Πανιώνιο, έχουμε μία τελευταία ευκαιρία. Πρέπει να προετοιμαστούμε να πάμε εκεί να πάρουμε την νίκη».

Για το τι πρέπει να κάνει το «τριφύλλι» για να νικήσει: «Αυτή είναι μία πολύ καλή ερώτηση γιατί στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν έχει ξαναγίνει να παιχτούν δύο παιχνίδια σε 48 ώρες. Προσπαθήσαμε να ξεκουράσουμε κάποιους ποδοσφαιριστές που έχουν τρέξει πολύ όπως ο Νάνο, ο Μέστο και ο Λουντ που ήταν τιμωρημένος. Από εκεί και πέρα πρέπει να κάνουμε αύριο αποκατάσταση. Σίγουρα πρόκειται για ένα ματς που και οι δύο ομάδες θα είναι κουρασμένες, άρα μετράει η προσέγγιση που του αγώνα. Σίγουρα στο πρώτο ημίχρονο θα έχει υψηλό ρυθμό, όμως στην συνέχεια θα πέσει.

Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς, χωρίς δικαιολογίες εμείς αυτό που κάναμε ήταν να καταστρέψουμε τις ελπίδες που είχαμε με τα αποτελέσματα στα πρώτα δύο παιχνίδια. Σίγουρα δεν θα είναι πολύ καλό να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ μία ομάδα που στην κανονική διάρκεια τερμάτισε 9 και 10 βαθμούς όμως τα play off είναι σαν ρουλέτα, είναι μία τρελή διαδικασία όχι μόνο για εμάς αλλά για όλες τις ομάδες».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Όπως έχω ξαναπεί, έχουμε συζητήσει με τον πρόεδρο και έχουμε συμφωνήσει όμως ο πρόεδρος θα αποφασίσει πότε θα το ανακοινώσει. Παράλληλα, είμαι αφοσιωμένος στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ αλλά παράλληλα, μαζί με τον πρόεδρο και τον Ζιλμπέρτο Σίλβα κάνουμε και τον μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας σεζόν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags