Facebook Pixel Όταν ο Κοκκαλιάρης έγινε κύριος Θωμάς
| 2016-06-02 18:44:00

Όταν ο Κοκκαλιάρης έγινε κύριος Θωμάς

Όταν ο Κοκκαλιάρης έγινε κύριος Θωμάς

Ο «Μπαμ και Κάτω» γράφει για τα πράγματα που αλλάζουν… αλλά μένουν τα ίδια

Το ‘σκασε το παραμύθι ο Τζώρτζογλου. Βγαίνει φόρα παρτίδα στο ραδιόφωνο και λέει πως ο Θωμάς – ένας είναι ο Θωμάς -παίρνει τηλέφωνο στις Ενώσεις και τις καλεί να στηρίξουν τους Πόντιους. Τα έλεγα εγώ ότι τελικά έτσι γίνεται η σωστή η εξυγίανση. Με ανθρώπους που ξέρουν όσο λίγοι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Και  μην ακούω αντιρρήσεις. Στην τελική, για να καθαρίσει το ποδόσφαιρο χρειάζονται και θυσίες. Θα αναγκαστούμε να πάμε από το «ο Ολυμπιακός και Αιγάλεω να κερδάνε» στο «η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και οι φίλοι τους να κερδάνε και οι άλλοι να πάνε να …». Όπου φίλοι βάλτε τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον Πανιώνιο, τον Πλατανιά και ένα σωρό ακόμα ομάδες.

Προκύπτει, βέβαια κι ένα θέμα. Με τόσο πολλούς «φίλους» των Ποντίων δεν βρίσκεται εύκολα και αυτός που θα χάνει. Κάτι θα έχουν στο μυαλό τους πάντως, δεν μπορεί να μην το έχουν σκεφτεί. Και όχι μόνο αυτοί αλλά και οι «σύμμαχοι» που μοιάζουν να είναι στην απέξω. Και που ανατριχιάζουν και μόνο στο άκουσμα του ονόματος του Θωμά. Δικά τους θέματα, όμως, αυτά. Ας τα βρουν μεταξύ τους. Μέχρι τότε θα μου επιτρέψετε να διασκεδάζω με τη… μετάλλαξη του πρωταγωνιστή. Και την πορεία εξυγίανσης του ποδοσφαίρου που ξέχασε τον Κοκκαλιάρη, άφησε πίσω του τον παραγκάρχη και υποδέχθηκε με δόξα και τιμή τον κύριο – Θωμά. Τον άνθρωπο, δηλαδή, που καλείται να βγάλει το ποδόσφαιρό μας από το σκοτάδι και να το βάλει στον ίσιο δρόμο.

Κι εντάξει, εγώ είμαι από τη φύση μου τέτοιος άνθρωπος που αυτά τα αντιμετωπίζω με χιούμορ. Όπως πρέπει, δηλαδή. Ο κόσμος δεν ξέρω τι έχει να πει για την αλλαγή ρόλου του συγκεκριμένου ανθρώπου. Λέω για όλους αυτούς που εδώ και 20 χρόνια ακούνε από τους σημερινούς φίλους του Θωμά ότι αυτός ευθύνεται που η ομάδα τους δεν έχει κατακτήσει ούτε κυπελλάκι του καφέ.  Αυτούς που τόσο καιρό τον έλεγαν Κοκκαλιάρη. Και από σήμερα πρέπει να τον λένε κύριο Θωμά.

Πηγή: sportit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags