Facebook Pixel Το έμαθες αυτό για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο;
| 2016-06-09 13:56:00

Το έμαθες αυτό για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο;

Το έμαθες αυτό για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο;

Εδώ είναι που χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς το θέμα...

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φώτης Κατσικάρης, συμπεριέλαβε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στους 16 παίκτες, που κάλεσε στην προετοιμασία ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά του Τορίνο (4-9/7), μέσω του οποίου η εθνική ομάδα μπάσκετ θα προσπαθήσει να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο, αλλά η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη αφού οι Μιλγουόκι Μπακς δεν δίνουν το «πράσινο φώς» για τη συμμετοχή του.

Ο Ελληνας γκαρντ-φόργουορντ επιθυμεί διακαώς να βοηθήσει την εθνική ομάδα, αλλά οι Μπακς έχουν τον τελευταίο λόγο. Σύμφωνα με πληροφορίες των ΜΜΕ από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού σήμερα το βράδυ θα γίνει η καθοριστική συνάντηση για το θέμα αυτό και ο Κατσικάρης θα είναι δίπλα στο τηλέφωνο, περιμένοντας, με αγωνία, για να μάθει την απόφαση των Μπακς.

Ο Αντετοκούνμπο θα συναντηθεί με τη διοίκηση των Μπακς και από κοινού θα λάβουν την απόφασή. Το Μιλγουόκι ετοιμάζεται να του προσφέρει νέο πολυετές συμβόλαιο και γι' αυτό θέλει να μείνει στις ΗΠΑ για να κάνει προπονήσεις, ενώ από την άλλη ο Ελληνας σταρ έχει εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα. Ο τεχνικός της ομάδας του ΝΒΑ, Τζέισον Κιντ, έχει ήδη συζητήσει με τον Αντετοκούνμπο, αλλά την τελική απόφαση θα πάρει η διοίκηση της ομάδας του Μιλγουόκι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags