Facebook Pixel H ποιότητα μετράει και το παράδειγμα του Σάντσεθ!
| 2016-06-11 18:45:00

H ποιότητα μετράει και το παράδειγμα του Σάντσεθ!

H ποιότητα μετράει και το παράδειγμα του Σάντσεθ!

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρεται στο γεγονός, ότι και η περσινη σεζόν έδειξε ότι η ταχύτητα δεν εξασφαλίζει την ποιότητα των μεταγραφών και με παράδειγμα τον Σάντσεθ τονίζει, ότι όλοι κρίνονται ΜΟΝΟ  στο γήπεδο.

Δεν θυμάμαι μία χρονιά στον Παναθηναϊκό, αλλά και σε άλλες ελληνικές ομάδες να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι μεταγραφές πριν αρχίσει η προετοιμασία. Μόνο πέρυσι είχαν πάει πολύ καλά τα πράγματα με την απόκτηση των περισσοτέρων παικτών πριν αρχίσει η προετοιμασία , αλλά το αποτέλεσμα το είδαμε. Ο Παναθηναϊκός στη συνέχεια έκανε την χειρότερη χρονιά των τελευταίων ετών. Πέρυσι τέτοια εποχή με την ταχύτητα , που είχαν γίνει οι μεταγραφές αποδώσαμε τα εύσημα, αλλά στην πορεία αποδείχθηκαν λανθασμένες οι βασικές επιλογές με κορυφαία την περίπτωση του Εσιέν, που πέρασε και δεν ακούμπησε. Συμπέρασμα; Είναι καλύτερα το καλοκαίρι να κάνεις λίγη υπομονή , προκειμένου να βρεις τις λύσεις, που θέλεις έστω και με λίγη καθυστέρηση, παρά να τρέξεις και να κάνεις μεταγραφές με ρίσκο.

Φυσικά το ότι ο Παναθηναϊκός φέτος πάει με πιο αργούς ρυθμούς σε σχέση με πέρυσι δεν εξασφαλιζει, ότι φέτος θα κάνει πετυχημένες επιλογές. Οι μεταγραφές κρίνονται στην πορεία του χρόνου. Οσο καλός και αν είναι ένας παίκτης αν δεν τον δεις στο γήπεδο να δεις πόσο θα δέσει με την ομάδα, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Παράδειγμα από το περασμένο καλοκαίρι αποτελεί ο Σέρχιο Σάντσεθ. Θυμάμαι τον ενθουσιασμό των φίλων του Παναθηναϊκού, για την απόκτηση του Ισπανού στόπερ. Για τον Εσιέν υπήρχαν αμφιβολίες από τον κόσμο, λόγω των τραυματισμών που είχε, για τον Σάντσεθ δεν υπήρχε καμία αμφιβολία. Ολοι έλεγαν, ότι η ομάδα βρήκε τον ηγέτη της για χρόνια. Τελικά σήμερα και ο Σάντσεθ και ο Εσιέν συζητούν με την ομάδα, για να λύσουν τα συμβόλαιά τους. Για τον Εσιέν αποδείχθηκε, ότι οι αμφιβολίες που υπήρχαν ήταν πραγματικότητα, αφού οι τραυματισμοί δεν τον άφησαν να κάνει τίποτα. Ο Σάντσεθ φεύγει σαν αποτυχημένος, αλλά εγώ δεν πιστεύω ότι δεν είναι καλός παίκτης και δεν κάνει για το ελληνικό πρωτάθλημα. Απλά από την αρχή άρχισε στραβά η χρονιά με την κόκκινη, που δέχθηκε κόντρα στην Μπριζ, έγινε ακόμα πιο άσχημη με τον αποκλεισμό από την Καμπάλα, όπου ο κόσμος τα έβαλε μαζί του και στη συνέχεια ήρθε και ο σοβαρός τραυματισμός στο χέρι και όλα τελείωσαν. Ο Σάντσεθ είναι καλός παίκτης, αλλά στον Παναθηναϊκό δεν μπόρεσε να παίξει, να δέσει. Και ήρθε και έδεσε και έγινε ο ηγέτης της άμυνας ένας παίκτης, που είχε να παίξει ενάμισι χρόνο μπάλα και θυμάμαι την γκρίνια των φίλων της ομάδας, όταν αποκτήθηκε. Αναφέρομαι στον Μολέδο.

Για αυτό λέω, ότι όλες οι μεταγραφές κρίνονται στο γήπεδο. Αυτό το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό δεν έχουν περιθώρια να κάνουν λάθη, όπως έγραψα και πριν λίγες ημέρες, αλλά οι μεταγραφές δεν θα κριθούν από την …ταχύτητα που θα γίνουν, αλλά από την απόδοση, που θα έχουν οι παίκτες στο γήπεδο. Και πρώτα από όλα στα κρίσιμα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags