Facebook Pixel Μίμης Δομάζος : Μυστικά, Αποκαλύψεις και… 1 Πορτοκαλάδα ΕΨΑ
Life
| 2016-06-27 13:14:00

Μίμης Δομάζος : Μυστικά, Αποκαλύψεις και… 1 Πορτοκαλάδα ΕΨΑ

Μίμης Δομάζος : Μυστικά, Αποκαλύψεις και… 1 Πορτοκαλάδα ΕΨΑ

Ο μεγαλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, ο Μίμης Δομάζος, αποκαλύπτει μυστικά της λαμπερής του καριέρας, σε ένα λεύκωμα που θα συναρπάσει.

Το λεύκωμα έχει τίτλο «Μίμης Δομάζος: Μυστικά και άλλες αποκαλύψεις» και φυσικά πλήθος κόσμου, συνεργάτες, φίλαθλοι αλλά και απλοί άνθρωποι, το αναμένουν με αγωνία. Άγνωστες πτυχές της ζωής του και σπάνιο φωτογραφικό υλικό από γεγονότα αναλλοίωτα στο χρόνο όπως το περιστατικό κατά την ιστορική μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, όπου πήρε αμοιβή ένα κοστούμι και μια πορτοκαλάδα ΕΨΑ!

Η ΕΨΑ, σαν κομμάτι της ιστορίας, θα είναι παρούσα στην παρουσίαση του βιβλίου, όπως ήταν και τότε, για να δροσίσει τους καλεσμένους με την αυθεντική της πορτοκαλάδα.

Μια αξέχαστη βραδιά, γεμάτη συγκίνηση και πολλές αναμνήσεις. Ακόμα και η επιλογή του χώρου της παρουσίασης δεν είναι τυχαία. Δίπλα στην αλάνα, εκεί που έκανε τις προπονήσεις του ο Δομάζος και φυσικά δίπλα στο γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Το πολυτελές λεύκωμα, με 250 σελίδες ιλουστρασιόν χαρτί και πλαστικοποιημένο εξώφυλλο, θα κυκλοφορήσει σε 50.000 αντίτυπα στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Αυστραλία, Αμερική, Καναδάς, Νότιο Αφρική κτλ.).

Η παρουσίαση θα γίνει την Τετάρτη 29 Ιουνίου, στο Baraonda.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπείτε στο www.epsa.gr και στο Facebook της ΕΨΑ. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags