Facebook Pixel Αυτός είναι ο πρώτος που "τελειώνει" ο Βίκτορ!
| 2016-06-29 22:15:00

Αυτός είναι ο πρώτος που "τελειώνει" ο Βίκτορ!

Αυτός είναι ο πρώτος που "τελειώνει" ο Βίκτορ!

Ποιος είναι ο ξένος παίκτης των Ερυθρολεύκων που έχει χάσει πολύ έδαφος στην προετοιμασία; Η απογοήτευση στο φιλικό και οι πληροφορίες ότι μετράει μέρες...
 

Ο Βίκτορ δουλεύει ήδη μία εβδομάδα με τον Ολυμπιακό και έχει αρχίσει να βγάζει τα πρώτα συμπεράσματα για το ρόστερ. Μάλιστα, αυτά δεν αφορούν μόνο τους παίκτες που θα έρθουν και τις ανάγκες της ομάδας.

Ο Ισπανός κόουτς καθημερινά βλέπει και αξιολογεί τους παίκτες που έχει αυτή τη στιγμή στη διάθεσή του και δεν αποκλείεται μετά το τέλος του πρώτου μέρους της προετοιμασίας, να εισηγηθεί και κάποιες αποχωρήσεις, αφού μην ξεχνάμε ότι κανένας παίκτης δεν αποτελεί δική του επιλογή.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις μέχρι τώρα πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ο Βίκτορ είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος με έναν ποδοσφαιριστή που πέρυσι θεωρούταν βασικός, για ένα μεγάλος μέρος της σεζόν, ενώ ήταν και από τους …αγαπημένους τους Μάρκο Σίλβα, αφού είχε πιάσει Λιμάνι μετά από δική του πρόταση.

Ο λόγος για τον Σεμπά, ο οποίος μετά την απογοητευτική περσινή του χρονιά, δείχνει ανάλογα σημάδια και στην προετοιμασία, ενώ στο πρώτο φιλικό της σεζόν, όχι απλά πέρασε απαρητήρητος, αλλά αρκετοί εντός ομάδας σχολίαζαν πως οι νεαροί που δοκιμάστηκαν, ήταν δυο και τρεις φορές καλύτεροι απ΄ αυτόν. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ δεν έχει πείσει για την ώρα τον νέο του προπονητή και παρότι έχει συμβόλαιο, η παραμονή του στο ρόστερ μόνο σίγουρη δε θεωρείται. 

Ο Βίκτορ θα τον κρατήσει προφανώς για τα προκριματικά, ωστόσο μόλις έρθουν οι μεταγραφές των εξτρέμ, αναμένεται να ανάψει πράσινο για την παραχώρησή του, ακόμα και με τη μορφή δανεισμού, εφόσον δεν έρθει κάποια πρόταση από το εξωτερικό. Ο Σεμπά μέχρι στιγμής δεν έχει πείσει τον προπονητή του κι αν δεν βελτιωθεί σημαντικά στο προσεχές μέλλον, τότε τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τον 24χρονο άσο…

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags