Facebook Pixel Το “βαρύ σασί” του Παναθηναϊκού!
| 2016-07-02 21:11:00

Το “βαρύ σασί” του Παναθηναϊκού!

Το “βαρύ σασί” του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός έκανε την πρώτη του μεταγραφική κίνηση αποκτώντας επίσημα τον Κρις Σίνγκλετον. Είναι μια μεταγραφή την οποία οι “πράσινοι” δούλεψαν με υπομονή, αλλά και επιμονή κάνοντας ξεκάθαρο στον παίκτη ανά πάσα στιγμή πόσο σημαντικός είναι για την δημιουργία της νέας τους ομάδας. Γράφει ο Ανδρέας Χανιάς

Ο Αμερικανός λοιπόν προορίζεται να αποτελέσει την “κόλλα”, η οποία θα περνά και θα κλείνει τις “τρύπες” στην άμυνα, καθώς είναι εξαιρετικός στην πικ εντ ρολ άμυνα, αλλά και στην άμυνα με αλλαγές λόγω των γρήγορων ποδιών του, ενώ αναμένεται να είναι αποτελεσματικός στα ριμπάουντ. Μάλιστα μαζί με την παρουσία των Γκιστ και Καλάθη στην πεντάδα θα είναι το… βαρύ σασί του Παναθηναϊκού στην αμυντική λειτουργία.

Εκεί που φαίνεται πως έχει πρόβλημα είναι στις φάσεις κοντά στο καλάθι με post up επίθεση, κάτι που ο Αργύρης Πεδουλάκης θα πρέπει να “θωρακίσει”.

Στην επίθεση εκμεταλλεύεται τα γρήγορα πόδια του και είναι καλός στο πικ εντ ρολ, ενώ απειλεί από τα 5-6 μέτρα και το τρίποντο. Είναι ένας σέντερ όπως σχεδόν τον… ονειρευόταν ο Πεδουλάκης και για το λόγο αυτό και επέμεινε, κάνοντας υπομονή, παρά το αρχικό “ναυάγιο” των διαπραγματεύσεων.

Από εδώ και πέρα στον Παναθηναϊκό επικεντρώνουν τις προσπάθειές τους στην απόκτηση του Γιάννη Μπουρούση. Ο διεθνής σέντερ έχει συμφωνήσει ουσιαστικά με τη διοίκηση, αλλά με την προϋπόθεση να μην βρει ομάδα στο ΝΒΑ ως το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου. Η υπόθεση συνεπώς θα ξεκαθαρίσει πάρα πολύ σύντομα και αν έχει θετική έκβαση, τότε σαφώς θα αποτελεί μια καλή μεταγραφική κίνηση για τους “πράσινους”.

Πηγή: ebasket.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags