Facebook Pixel Νέος Μανωλάς στο Λιμάνι - Σκάει deal 13+ μύρια;
| 2016-07-21 11:00:00

Νέος Μανωλάς στο Λιμάνι - Σκάει deal 13+ μύρια;

Νέος Μανωλάς στο Λιμάνι - Σκάει deal 13+ μύρια;

Οι Πειραιώτες μάς έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια σε μεγάλες συμφωνίες και το φετινό καλοκαίρι ίσως βρισκόμαστε κοντά σε ακόμα ένα σούπερ deal για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια, επί των ημερών του Βαγγέλη Μαρινάκη, έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με μεγάλα μανατζερικά γραφεία και αυτό, φυσικά, μόνο κέρδος θα μπορούσε να έδινε στον σύλλογο.

Δεν είναι η ομάδα που μόνο θα αγοράσει ακριβά, αλλά θα πουλήσει κιόλας!

Τα παραδείγματα των Μήτρογλου, Μανωλά και Σάμαρη είναι ακόμα νωπά, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα πολύ καλά deal για τους Φεταφτζίδη,  Φέισα, Μπενίτες κ.α...

Ο Ολυμπιακός έχει το στίγμα του ευρωπαϊκού κλαμπ που πουλάει, δεν κρατάει με το ζόρι τους ποδοσφαιριστές του, αλλά τους πουλάει (πολύ!) ακριβά!

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι τον περασμένο Γενάρη που προέκυψε το ενδιαφέρον της Μαν. Γιουνάιτεντ για τον Ομάρ, αποκαλύφθηκε ότι η ρήτρα του είναι στα 13 εκ. ευρώ!

Με το όνομα του βραχύσωμου Νορβηγού να βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες, λόγω του ενδιαφέροντος της Ρόμα για την απόκτησή του.

Μόνο που νεότερο ρεπορτάζ από την Ιταλία, αναφέρει ότι και η Νάπολι εξετάζει με προσοχή την περίπτωσή του!

Υπάρχει δηλαδή ενδιαφέρον για την απόκτησή του και, από ό,τι φαίνεται, σοβαρό!

Κάτι που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός, αν φτάσουν στα χέρια του δύο και τρεις προτάσεις, όχι μόνο δεν έχει λόγο να διαπραγματευτεί ένα ποσό κάτω από αυτό που προβλέπει η ρήτρα για την παραχώρηση του Ομάρ, αλλά μπορεί σε πλειστηριασμό να ζητήσει και περισσότερα!

Ο Ομάρ είναι παίκτης τύπου Μανωλά, Μήτρογλου, Σάμαρη. Μπορεί δηλαδή να φέρει πολλά εκ. ευρώ στα ταμεία του συλλόγου τώρα ή σε άλλη μεταγραφική περίοδο και το ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ (το παρδέχτηκαν επίσημα από την αγγλική ομάδα) αν μη τι άλλο αποδεικνύει του λόγου το αληθές...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags